Ýduz brüt takastan kaðýdý çýkardý helal olsun adama imkb gorüþerek bu iþi baþardý . volborcuðum bak adam küllerinden kervaný parlayan þirket haline getirecek bak izle iduzu![]()
Ýduz brüt takastan kaðýdý çýkardý helal olsun adama imkb gorüþerek bu iþi baþardý . volborcuðum bak adam küllerinden kervaný parlayan þirket haline getirecek bak izle iduzu![]()
Volbos iduz un selami var, gozlerinden opuyor... kotdisi kotdisi diye papagan gibi sayikliyodun? Hayirdir, yurtdisindamisin yoksa
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spkya bist e gonderilen dilekceler gecte olsa yerini buldu. Bu volbos boþ boþ papagan gibi sayikliyodu. Iduzla dalga gectigini saniyodu. Iduz seni opecek volbos, seni opunce volbos baþýnin agrisida gececek.
Iduz sozunu tuttu. 350 kisiye soz verdi. Önder oldu. Dilekce yazdirtti. Iduz bu arada gozalti pazarindan cikisin da sozunu verdi. Bunu da yaz bi yere vol bos. Vol bos diyorum cunku bos bos yaziyodun. Iduz verdigi sozu tutar. Cumle alem duysun. O girdigin delikten cik ta papagan gibi yaziyodun ya vol bos, kotdisi kotdisi diye yazsana simdi. Simdi volbos iduzdan ozur dileme zamani. Adamsan ozur dilersin. Adam sozunu tuttu. Gozaltindan da cikacak bu kagit diyo. O zaman da yaz kotdisi kotdisi diye boþ vol musun vol boþ musun nesin sonucta boþ sun vesselam
Þimdi ben burdan bu felaket tellallýðý yapan çakallarý bu mübarek gecede allah'a havale ettim.
Arkadaslar hepimize hayirli ugurlu olsun... Buyuk bir haksizlik ortadan kaldirilmis oldu...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Bu kararýn alýnmasý ile KODDIÞI fikrimin bir deðiþikliði yok
Ayrýca bu kararýn hisseye çok önemli bir katkýsý olmaz olamaz
2013 kasým aralýk ayýndan bu yana olanlarýn tamamýný
hiçbirisi olmadan yazan VOLBOR a boþ diyenlere gülmüyorum bile
de
bunlarý yazdýðýmý ve sýrasý ile gerçekleþtiðini bilenler
nasýl bu duruma itiraz etmiyor anlamýyorum
ve
bu bahsettiðim türdeki forum üyelerini gerçekten kýnýyorum
onlar kendilerini biliyor
en baþta
sn frecell1998
mübarek kandil günü ne diyeyim bilmiyorum
iduz u da buradaki hiç kimseyi de þahsen tanýmam
umurumda da deðil
KODDIÞI fikrimin arkasýndayým
ama
inþallah yanýlýrým
sözlerimin tamamý FÝYATTAN BAÐIMSIZDIR![]()
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Brüt takasýn kalkmasý kot dýþýna çýkma riskinin tamamen kalktýðý anlamýna tabiki gelmez. Fakat brüt takasýn kalkmasý kapalý kapýlar ardýnda bazý bilgi alýþveriþinin yapýldýðý ve bu verilerden de ilgili otoritenin tatmin olduðu sonucunu düþündürüyor. Aksi halde gözaltýndaki bir hissenin uzun süredir devam eden brüt takas yasaðýný kaldýrmak büyük bir risk olurdu ve ilerde olabilecek bir kotdisi durumunda bugün bu kararý alanlar çok zor durumda kalýrdý.
Sözün özü, karar verici otorite kotdisi ihtimalinin olmayacaðýný ve artýk þirketin daha pozitif bir yapýda olduðunu düþünüyor ki böyle bir karara imza atti. Bu haber bizi tünelin ucundaki ýþýða bir adým daha yaklaþtýrdý ama daha atýlmasý gereken çok adým var. Öncelikle güven verici, þeffaf, denetimden geçmiþ bir bilanço ve borç yapýlandýrmasý olmazsa olmazlarimiz. Zaten bunlar da olursa gözaltýndan çýkmak için keyifle gün sayarýz.
Bu haber tahminimce hisseye olumlu yansýyacaktýr. 1 tavan mý yapar 2 tavan mý yapar yoksa kiprasmaz mi bilemem ama yukarda söylediðim olmazsa olmazlar gerçekleþirse günlük tavanlar veya iniþler yerine adam akýllý saðlýklý, sindire sindire bir yükseliþ yaþanabilir.
Ytd...
Yer Ýmleri