hayýrlý bereketli gelsin haber inþallah. devamýnda iyi bir deðerleme, hisseyi götürür kýsa orta uzun vadede.
hayýrlý bereketli gelsin haber inþallah. devamýnda iyi bir deðerleme, hisseyi götürür kýsa orta uzun vadede.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
ERVN*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
***KERVN*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [KERVN]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulunun Borsa Ýstanbul Grubuna göndermiþ olduðu 22/03/2018 tarihli yazýsýna istinaden Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ. (KERVN) paylarýna 04/04/2014 tarihinde getirilmiþ olan brüt takas uygulamasý 23/03/2018 tarihli iþlemlerden itibaren geçerli olacak þekilde kaldýrýlmýþtýr.
bu haber iyi oldu gözümüz aydýn
Hocam biliyorsunuz ki ben her zaman yorumlariniza saygi duydum. Siz koddisi yazdikca ben de katilmadigimi ifade etmistim.
Brut takas ve internet yasaginin hic bir gerekcesinin kalmadigini belirtmis yuzlerce dilekce yazdigimizi yazmistim. spk-bist'in herhalde davayi bekledigini dusunuyorum demistim.
Ben sizin gibi ayni cizgide yazip yorum yapanlara kizmiyorum hocam kizamam da... Ben bir gun iyi bir gun kotu ya da nickini degistirerek bunlari yapip bizi burada s...k yerine koymaya calisan 3 kurus icin takla atanlara kiziyorum.
Dediklerinizin bir kismi cikti koddisi haric... Onun da imkanlar dahilinde bu bilanco ya da onumuzdeki bilancolarla birlikte tamamen ortadan kalkacagi gelen haber akislarina bakarsak asikardir.
Sayin Metin OKTAY in dedigi gibi kurumlarinda(SPK, BIST) cok cok uzun bir aradan sonra lehimize karar vermesini olumlu goruyorum.
Ins sozde vitrin yonetim kendi lehine de olacak olan gelismeleri seffaf sekilde aciklarlarsa zaten iyiye gittigimizi gorecegiz...
Bu arada iyi temenniniz icin tesekkurler...
Hisse ile ilgili olumlu veya olumsuz dusuncelerinizi yazmanizi her zaman bekleriz hocam...
Ama ins artik sira kervan yatirimcisindadir.
Unlu bir replikle "bu da mi gol degil" diyelim. Bekleyelim, gorelim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
birkere þöyle yazayým
yazdýklarýmýn KODDIÞI haricinde tamamý oldu sizin yazdýðýnýz gibi BAZILARI deðil
KODDIÞI için de maksimum zaman verdim ve o zaman henüz gelmedi
Benim bahsettiðim konu BOÞ BELEÞ yazanlara sessiz kalmanýz
2013 kasým da daha hiçbirþey yokken
ÇAÐRI YOK
GÖZALTI
süründüre süründüre
KODDIÞI
0>0,XY
yazan bir forum üyesine
ve
üstelik bu dedikleri sýrasý ile olan birisine BOÞ BELEÞ diyenin
akýl melekeleri ek****** yada baþka birþeyi hiç yoktur
KODDIÞI için de zaman verdim ve o zaman daha henüz gelmedi
inat ile bir daha yazmayacaðým o zamaný
merak eden arar bulur
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Hocam bakin burasi forum... Hepimiz elestiriyoruz, elestiriliyoruz...
Hakaret olmadigi surece bu normal degil mi??
Siz fikrinizi soyluyorsunuz bizler fikrimizi soyluyoruz...
Ama tabi hakaret vb seyler hic bir yerde hos karsilanmaz... Bunu zaten forum yonetimide hos karsilamiyor.
Fikirler carpissin hocam... Siz fikrinizi biz fikrimizi savunalim
Hocam kervan da bizim yatirim tercihimiz... Bence bunlarin da elestirilmesi sacma geliyor...
Yani bu surecte fiyati dusen bir suru argumanda bulunabilir.
Birde kervana yatirim yapmis kisilerin neden sadece kervana yatirim yaptigi dusunuluyor.
Belki sepet yapti. Dovizde aldi altin da aldi. Ya da baska hisselerede yatirim yapmis olabilir.
Yani onun icin bu yorumunuz cokta hani veriye dayanmiyor hocam...
Kervan alan sanki baska hic bir yere yatirim yapamaz gibi bir algi var
Yer Ýmleri