Kardeþim bana bulaþmayýn diðerleri ile de bir tutmayýn. 1 yýl önceki sayýyla algý yapmayýn keþke 1 yýl öncede almasaydýk. 1 yýl olmuþ yeni 50 ler oldu. Bana bulaþmayýn benim uzerimden algý da yapmayýn. Bildiklerini hislerimi devamlý yazarým. Yok 1.35 çaðrý yok yok þu yok bu? Bulaþmayýn bana. Yoksa savcýlýða gitcem el mi Yaman ben mi Yaman incelesinler forumlarý. Bulaþmayýn.... bu son uyarým.
Vakar Tekstil Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Þti. ve Akayteks Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Þti.'nden (Unvan deðiþtirerek Akayteks Tekstil Ýnþaat San.ve Tic.A.Þ. oldu) olan alacaklarýn tahsilatýna yönelik hukuki iþlemler ile ilgili olarak;
Malatya Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde devam eden "Muvazaaya dayalý tapu iptal ve tescil davasý" nda mahkeme, Bursa Asliye Ticaret Mahkemelerine yazdýðý müzekkere neticesinde Bilirkiþi incelemesi yapýlmýþ olup bilirkiþi raporu mahkemeye sunulmuþtur. Bununla birlikte, dava ve delillerin deðerlendirilmesi amacýyla keþif icrasýna karar verilmiþ olup henüz keþif yapýlmamýþtýr. Söz konusu dava derdest durumdadýr.
Ayrýca; bunlara ilaveten baðlý otaklýðýmýz SÝS Sayýlgan Dokuma tarafýndan Vakar Tekstil'den ve Akayteks Tekstil'den olan cari hesaptan doðan alacaklar için alacak davasý açýlmýþ olup söz konusu alacak davalarý derdest durumdadýr.
Sayýn, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
hepsinin capsi alýnýyor þu an. bilgin olsun.
Yer Ýmleri