Originally Posted by
metin oktay
Daha önce de ayný þeyi söyledim. Yeni yönetim diye birþey yok, yeni anlayýþ ve yeni zorunluluklar var.
Yurtdýþýndaki kiþiler direk Selim Sayýlgan ile muhatap oluyor. Islerin tamamýný SS takip ediyor. Düþünün, 1 ay önce SS domuz gribi olmuþ ve hasta yatagindayken bile Hindistan'la video konferansa kendisi katýlýyormuþ.
Yurtdýþýnda konuþtuðum kiþiler Zeynep vb. tanýmýyor. Yani bu þirketi kurtarýrsa yine SS aksiyonlarý kurtaracak. Bunu da bizleri çok sevdiði için yapmýyor. Artýk kendi malvarlýðýný da kurtarmak için bizim de yararýmýza olan þeyleri yapmak zorunda. O yüzden Zeynep vb. hayali kahramanlar yaratmak ilerisi için büyük yanýlgý yaratabilir. Ama sevindirici þey SS kendisi ve dolayýsýyla bizim için çok çalýþýp çabalýyor. Yurtdýþýnda onun bu azmini gören arkadaþlarým haklý olarak bu þirket bu varlýkla nasýl bu hale düþtü diye sorguluyor. Ben de niyet ve yumurta meselesi diye yanýtlýyorum.
SS'nin bu aksiyonlarýnýn yakýn zamanda sonuç vereceðini düþünüyorum. Umarým en kýsa zamanda hem kendisini hem de bizleri düzlüðe çýkarýr.
Ytd...
Yer Ýmleri