5 TL den aldým 0,14 kuruþ oldu satmadým yine de satmýyorum halen de alýyorum hissesi olan olumsuz yorum yapan arkadaþlar sabah satýþ bekliyorum sizden þimdi den teþekkür ederim)
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 TL den aldým 0,14 kuruþ oldu satmadým yine de satmýyorum halen de alýyorum hissesi olan olumsuz yorum yapan arkadaþlar sabah satýþ bekliyorum sizden þimdi den teþekkür ederim)
2018 Kervan Yýlý Olacak
sn.frecell
benim yazdýðým yazýda arial bank geçiyormu
ben ne diyorum bursa ve lara otellerinde ipotekler devam ediyor diyorum ediyormu ediyor
ipoteklerde azalma varmý yok o zaman neyi tartýþýyoruz.
benim arial banktan bahseden ibarem varmý yok.benim için önemli olan ve herkesinde bakmasý gereken ipotek tutarýdýr.
yanlýþýmýz varsa düzeltir özür dileriz ama bir yanlýþýmýz olmadýðýný bilerek yazýyorum.
Hocam aareal termal otelin ipotegini kaldirmis...
Bakin paylastiginiz tabloda da bu 70 milyon euroluk ipotek gozukmuyor...
Sizce bu tesaduf mu?? Onemli degil mi??
Yada lara otelin ikinci kez icradan satisa cikarildiginda da buradan yazmistik... Termali niye cikarmiyorlar diye...
Bu ipotegin kaldirilmasi bunu aciklamiyor mu???
Yada denizbankin ipotekleri ki bunlar fake cunku refinansman iptal edilmesine ragmen hala ipotekler gozukuyor...
Bu denizbankin 60 kusur milyonluk bursa daki gm den ipotegini kaldirmasi da mi tesaduf
Diyoruz ki termalle ilgili planlari var gibi cunku hem aareal hem denizbank ipotekleri kaldirmis...
2016-2017 yili ipotekler tablosuna bakarsaniz gorursunuz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Bu ipoteklerden sardes ve mega varlikla ilgili butun ipoteklerde anlasmaya gore (bodrum oteli anlasmasi) bunlarda gecersiz kalir...
Ama bu bilancoda sadece buyuk gmler arasinda bodrum otelinin degerlemesinin aciklanmasi bununla ilgili geri alim ya da mahkeme sureci ile geri alimin yapilacagi izlenimi veriyor...
Yani hocam okyonusu gectik su anda deredeyiz... Artik sifrelere bakarak... Sirketin niyetine bagli olarak baba haberleri vermesini bekleyecegiz...
Ki denetim raporunun olumlu gelmesi bile basli basina buyuk ve olumlu bir olay
Hocam bursadaki ipotekler derseniz yanilmis ve yaniltmis olursunuz...
Sehir oteli, uludag oteli ve onlarca sirketin gm u zaten bursada...
Burada onemli olan aareall bankin 70 milyon euroluk ipoteginin sadece termal otelle ilgili oldugunu biliyoruz. Cunku icra olayi da bu otel uzerinden yapilmisti...
Bu ipotekte kalkmis...
Aareall madem alacagini almadi da yada anlasma yapmadi da ya da ya da bu kadar sorun yasadigi bir sirketten ipotegi kaldirir mi???
Sonuc kaldirmis demek ki aaraall borcunda ya yapilandirma ya da protokol seklinde ya da odeme seklinde bir gelisme olacaktir diye dusunuyorum
sn.frecell
evet birtek bu þartlý olarak verilen önemlidir
diðer durumlarýn düzelmesi içinde sabýr gerekiyor
ayrýca 140.000.000 banka hesaplarýnada haciz vardir.
bu durumda nasýl faaliyetlerini nakit akýþýný yurutecek doðrusu aklým almýyor
Hocam sirket 15 milyon dolarlik fabrika ve arsasini satti... Ve sirket hesaplarina bu paralar girmiyordur.
Hatta hatta otel gelirleri bile girmiyordur. Zaten gelirler dediginiz gibi sirket hesabina girseydi. Personel maaslarini bile odeyemezler, us kullanim hak bedellerini veya diger resmi hic birseyi odeyemezlerdi...
Demek ki odendigine gore hocam bir cozum bulmuslar
Yer Ýmleri