Originally Posted by
Walkman
Sayýn freecell dünde bir arkadaþý yanlýþ anlamýþtýnýz bugünde beni yanlýþ anladiniz... halen yüklü miktarda borç bulunmakta ve hangi gayrimenkul deðerlendi fiyat ne deðerlenmeyeler neler hepsi deðerlenir mi bukadar yeter mi kastettiðim buydu... yoksa þirket batak demedim sadece selim 'in tamamen bu iþten elini çektiðine tam inanmýyorum... temkinli olmakta fayda var diyorum... yoksa derdim polemik falan deðil cinali hocamýn ne kadar deðerli olduðunu biliyorum ve onun yazmak istediðini anladýðýmý bildirdim bukadar
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hocam ben yazdýðýnýzý eleþtirdim... Yani evet ss bu iþin ne kadar için de ne kadar dýþýnda bu tartýþýlýr. Ama ben de en azýndan ucunda bir yerde olduðunu düþünenlerdenim...
Þu ana kadar açýklanan verilere göre sadece bazý engelleri aþacak kadar deðerlemeler açýklanmýþ... Bunlar bile þirketin belli bir seviyeye gelmesini saðlamýþtýr. Açýklanan verilere göre daha onlarca gm deðerlemesi açýklanmadýðý anlaþýlmaktadýr.
Baþlýcalarý bodrum oteli hariç geri kalan 6 büyük otel ve diðer yatýrým amaçlý elde tutulanlar hariç gm ler...
Þirket bana göre bir süreç yürütüyor. Finansal raporlardan sýkýntý yaþamamak için (376 olayý ) bu tehlikeyi atlatmak için belli baþlý gm ve üs kullaným haklarýnýn deðerlemelerini açýkladýlar. Ki bunlar bile özsermayeyi sermayeye eþitlemeye yetti.
Diðerlerini daha açýklamadýlar. Bunun nedeni olarakta alacaklý bankalarla görüþme yaptýklarýndan dolayý olduðunu zannediyorum. Ama onlar da açýklanacaktýr.
Yani iþte hep ayný noktaya geliyoruz. Þirket bazý þeyleri istediði zaman açýklayacaktýr. Bunun için de süreci iyi takip etmemiz gerekiyor...
hep dediðimiz NÝYET...
Yoksa hocam sizi eleþtirmem borç gýrtlaða kadar demenizden... Çünkü bu cümleden þirketin borçlarýný ödeyemeyecek hale geldiði anlaþýlmakta... Fakat böyle bir durum gmler durdukça mümkün görünmüyor...
Ki devletin üs kullaným sürelerini artýrma ve devletin kiralýk olarak þirkete verdiði arazileri þirkete alma hakký verdiði bir ortamda hiç mümkün deðil...
Arsalarý kendisi almasa bile yanýna bir ortak bulur yine alýr hocam...
Yani bunlar her þeyi çeviriyorlar ama hep 4 ayak üstüne düþüyorlar...
hayýrlýsý diyelim...
yani yorumunuzu yanlýþ anlamadým hocam sadece yorumunuz biraz abartýlý olmuþ gibi geldi bana...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri