AYNEN
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYNEN
düzeltmeyi bekleyenler için güzel bir alým fýrsatý dogdu bulunmaz hint kumaþý y.t.d
Evet arkadaþlar gecen hafta saatlik grafikte ongordugum senaryo gercekleþti ve macd iþaretlediðim noktaya indi...Þimdi bundan sonra tahmýnen 3-4 gun bu fiyat seviyelerinde (benki 1-2 kademe daha dusebýlýr) sindirme ve sogutma iþlemi olacak..Çünkü gunluk te macd sat vermiþ durumda ...hissede teknýk olarak sýkýntý gormuyorum...Ýlerisi daha iyi olacak gibi...Önumuzdeký 3-4 gun alým fýrsatýdýr sahsi görüþüm
volborun bana attýðý mesajlarý yayýnlýyorum;
ÇOK KIZMIÞ
Özellikle martýlarý UÇAN PENGUENLER olarak zannetmesiyle...
yeni nick ile gelmiþsin ama yazdýðýn yazýyý kendin bile anlayamazsýn. ilkokul terk mi. sazan pasaport um gemi adamý pasaportu vize gerekmez
KEZBN ýn EN ANLAYIÞSIZ YATIRIMCISI ÜNVANINI MI ALMAK ÝSTÝYORSUN
benim GÖZALTI PAZARI hisselerine 1 kez bile ALIMA yönelik yazýmý bulamazsýnýz
GÖZALTI PAZARI=YAKIN ÝZLEME PAZARI=GÖTALTI PAZARI
anlayabileceðini sanmýyorum ama hayýrlýsý olsun
ÇAPSIZ velet
bana attýðý mesajlara bakýnýz
aylardýr burda KOT DIÞI KOT DIÞI deyup durduðu yetmiyemuþ gibi
kendisini geminin kaptaný zannediyo
tamam tamam martýlar hakkkaten PENGUEN
sende kaptansýn ama ayný anda martýlara pardon (uçan penguenlere ) ekmek atýp hemde o muhteþem gemi zannettiðin feribotunu kullanmaya devam et.
vizesiz miþ... la bende de var YEÞÞÝL PASOPORT da sen þimdi kadýköyden zeytinburnuna zaten VÝZE gerekmiyor, FERÝBOTA pardon O muhteþem yük gemine BÝNMEN yeterli....
bana gelmiþ çapsýz diyo... kendisi kendini gemi kaptaný, martýlarý penguen, kýz kulesini buz daðý zannediyo...bana gelmiþ velet demiþ..
aylardýr kod dýþý kod dýþý dedin , ARTOGCU SADIK HOCA DAHÝL birçok inSANIN yatýrýmcýnýn lotlarýný satmalarýna neden oldun? bilerek bilmeyerek onu bilemem GÜNAHIN boynuna..
buda yetmiyomuþ gibi biz bu TAVRINI ELEÞTÝRÝNCE....gelmiþ özel mesaj yoluyla beni iki KEZ TACÝZ etmeye çalýþýyorsun...ben o ekmek attýðýn MARTILARA pardon uçan penguenlere benzemem aman dikkatli ol...bi bakmýþsýn o muhteþem geminin (feribotun yani volbor feribotu gemisi zannediyo) ÇÝPOSU nu.....
ÇÝPO n la seni baþbaþa býrakýyorum sayýn VOLBOR
aman dikkat, buz daðý !!!!!!! kýz kulesi yahu kýz kulesi
uyan volbor uyan
SENÝN YÜZÜNDEN LOTLARINI ZARARINA VEREN YÜZLERCE YATIRIMCININ VEBALÝNÝ NASIL ÇEKECEN
EVVELSÝ GÜN GELMÝÞSÝN BÝRDE teþekkür etmiþsin takdir etmiþsin kervan yatýrýmcýsýný
senin yüzünden günlerdir kopyala yapýþtýrla baydýrdýðýn bu forumda yazýlarýný okuyup satan KY lerde senin için HAYIR DUA ediyor..
Hadi AL ÇÝPONU .............GÝT
Volbor yurt disindan dönüþ yapmiþýn hayirli olsunnn... (bu lefter kimdir bayadir girmiyordum foruma guzel koymuþ lefter sanaa ;)...neyse sana bi mujdem var kezban 3 aya kalmaz islahhh göz altindan cikaracazzzz volbor simdi aritik nerenle guleceksennn gülll
....
Ýsmail bey dediyse mutlaka olur. Yanlýz brüt iþine dönmesi n baþkan fazla rötar olmasýn milletin dayancak gücü kalmadý. 3 ay sonra 11 temmuzdan itibaren ara ara sorarým bak noldu gözaltý iþi diye����![]()
Dökülen dökülsün de yolumuza devam edelim
kurtlar puslu havayý sever ertan baba ivmeyi yakalamýþsýn þimdi tam zamaný tarih seni degil tarihi sen yazacaksýn kervinle ertan baba endex döndügünde gözler senin üzerinde olacak sen kendi baþýna bir dev bir kralsýn ertan baba vakit bu vakit anladýn sen koca kurt
Yer Ýmleri