-
Danıştaydaki davadan da bir haber yok galiba.
-
şuan eşleşme 0.44 taban 400bin lotta satış koydu
-
Bende tabandan alış yazdım.
-
tavana alım girdigimde 044den ilk sıra benim lot miktarı önemli degil sanırım yanlışım var ise düzeltin
-

Originally Posted by
madyes
tavana alım girdigimde 044den ilk sıra benim lot miktarı önemli degil sanırım yanlışım var ise düzeltin
Sayın madyes bunların bir önemi yok. Ben 45 e alış girsem önce bana gelir hemde duruma göre 44 den gelir.
Saçma sapan bir sistem bu.
-
Ben sizin bir üst kademenize yazdığım için bana gelir. Yanlış anlamayın. 44 de satıcı çoksa önce 45 den isteyenleri
Bitirir 44 ten verir sonra sıra 44 e alım yazanlara gelir. Takılmayın bunlara.
-

Originally Posted by
fabrika
Ben sizin bir üst kademenize yazdığım için bana gelir. Yanlış anlamayın. 44 de satıcı çoksa önce 45 den isteyenleri
Bitirir 44 ten verir sonra sıra 44 e alım yazanlara gelir. Takılmayın bunlara.
Sayin fabrika siz sayın madyesi tam okumamışsınız...asıl can alıcı yeri söylemiş siz ES geçtiniz. TAVANA Yani 0.64 e yazsam diyor. Zaten almak isteyende buralara takılmasin yazsın üstlere zaten paşa paşa vermek zorunda. Ama iki kademenin hesabını yapana bazen vermiyor. Yazın tavana sayın madyes gibi kuzu kuzu vermek zorumda. Bu mübarek gündede sayın madyes istediği gönlünden geçen fiyattan ilerde versin. Huzurlu haftasonları kervn yatırımcilarına.
-

Originally Posted by
lefter
şu volbor yok mu volbor
bana özelden sataşıyor
mubarek yahu, kılavuz kaptan zannediyor kendini,
bana mesajında hangi arkadaşın sattın benim yüzünden yalan söylüyosun demiş
VOLBOR KİMİN BİLEREK VEYA BİLMEYEREK MAŞASIYSAN SANA ŞUNU SÖYLİM
SADECE 1 ARKADAŞIM DEĞİL SENİN YÜZÜNDEN BİRÇOK ARKADAŞIM SATTI
ÇOK FAYDALI OLDUN.....AMA BİZE FAYDAN DOKUNMADI...4 YILDAN BERİ 18 KURUŞLARDAN 20 KURUŞLARDAN TOPLAYANLARA BAYA FAYDAN OLDU....İŞİNİ ÇOK İYİ YAPTIN...SENİ TEBRİK EDİYORUM...
NEYMİŞ süre vermiş MİŞ....kod dışı kalması süresi için
bana özelden diyo ki GÖZALTINDAN ÇIKAR diyosun yalan söylüyorsun diyor...çıkmayacak diyor
bre GAFİL, bre uçan penguen düşmanı, bre yerli turist, bre kendi ülkesinde kendisini yurtdışında zanneden kişi
bu hisse çağrı yapmadığı için özsermayesi eridiği için birde hacizlik borçları olduğu için gözaltına alındı
çağrı olayı bitti inşallah yakında DANIŞTAYDA kesin karar AÇIKLANACAK artık dönüş yok
ardından areal dahil birçok borç sorununun çözüldüğünü göreceksin
zaten özsermaye durumu düzeltildi
bilançoda da şarlı görüş geldi denetçiden
GÖZELTINDAN ÇIKTIĞINDA
KOT DIŞI KOT DIŞI DİYE SAYIKLAMAYA DEVAM ET SEN
5 SENEDİR AYNI ŞEYLERİ YAZA YAZA BURADA MİLLETİN ANASINI AĞLATTIN...MİLLETİN ELİNDE ZARARINA TUTTUĞU KAĞITLARı ucuzdan kapmak için GÖZ DİKENLERE bilerek bilmeyerek günahı boynuna hunharca arsızca yardım ettin...başarılıda oldun...seni tebrik ederim...vazifeni iyi yaptın...
seni bu forumda ki rumuzun kullanıcı adın VOLBOR olmamalı
ne olmalı biliyormusun ???? AKBABA
bilançoda lara üstündeki ipoteğin kalkmış olduğu belirtmiş.. bu durumda ariael bankla anlaştım manası çıkmıyor mu buradan..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri