Haklýsýnýz. Tavan yazmýþ ben taban okudum. Doðru demiþ.
Haklýsýnýz. Tavan yazmýþ ben taban okudum. Doðru demiþ.
25 milyon lotu alan zat bence kaðýdý biraz daha yukarýlara taþýmasý lazým burdan kimse mal vermez aksine ha bire kaðýt baþka ellere üçer beþer gidiyor haberin olsun..😂😂😂😂
Bu hareketleri kaðýt yakýn izleme pazrýndan çýktýktan sonra taban yapta görelim Þuan sen çal kendin oyna sýkýysa kapanýþta da tabanda býraksana görelim pazartesi....
Diðer köydeki beyler sakin olalým. Volbor un tahtacý ile alakasý olduðunu düþünmüyorum.
Volbor bu köyde 4 senedir yazýyor hatýrladýðým kadarýyla. Tahtacý ise geleli bir yýl olmamýþtýr.
Bunlar þahsi düþüncelerimdir. Tahmin olarak diyebilirim ki tahtacýnýn beklediði bir haber var.
Danýþtayýn SON kararý olabilir veya baþka bir haber, bilemiyorum. Sadece sabýrla beklememiz lazým.
Eminimki zaman azaldý. Bu ay bitmeden tahmini yazýyorum, bu hisse yukarý atar kendini. Sadece 15 gün sabýr.
Ben de biliyorum ne aylar geldi geçti. Ýçimiz kýpýr kýpýr. Ama eminim ki sona yaklaþtýk.
Þahsi düþüncem.
Dolar 4.10 olmuþ. Külliyen zarardayýz. Allah kurtarsýn hepimizi.
2014 te bu kaðýda spk çaðrý muhafiyetini red edince girmiþtim. Yanlýþ hatýrlamýyorsam dolar 2.1 falandý.
4 senede 2 katýna geldi.
Fiyatta 50/60 kuruþ gibi hatýrlýyorum. Yani þimdinin ortalama alsak 1.10 lirasý.
Bu sadece maliyt hesabý. Zaten kaçanýn gidenin haddi hesabý yok.
Bu arada diðer köydeki arkadaþlarda uyanmýþ.
sdksmr19, cinali,santai07 neyse boþverin gece gece. Kavgaya gerek yok.
Yer Ýmleri