Sayin VOLBOR bu sefer gec kaldiniz...
Uzmeyin bizi, bekletmeyin
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
35 e düþerse yüklü alým yapmayý düþünüyorum. Bu sene turizm sektöründe gelir çok iyi.
6 aylýk blançoda iyi gelir onun için aþaðýlarý beklemedim az çok karýnca kararýnca. Ele geçtikçe týrtýklamak lazým kendi adýma. Þirket e güveniyorum 1_2 yýl öncesi gibi olumsuz düþünmüyorum. Kýsmet 5 yýldýr bekliyoruz nolacak. Mevla görelim neyler neyler se güzel eyler.
Þu an ki blançoya göre de defter deðeri bu rakamlarýn hayli yukarýsýnda.
YTD.
Kervan iyi olacak, þirket tamam artýk desin buldozer gibi alýr gider kimse hýzýný kesemez. Çoðu mal varlýðý olmayan, sadece ismi olan þirketler bile nerelerde. Kervan bu kadar malvarlýgýyla eger borçlarýnýda yapýlandýrdýysa iþ bitmiþ demektir.
Diðer köyde yorum yazanlarýn her ne kadar yorum denirse yazdýklarýna gülmekten bir alem oldum. Biri emek sarfetmiþ grafik koymuþ. Adamý grafik koyduðuna koyacaðýna piþman etmiþler. Biri demiþ toplanýp bilmem nereye dilekçe yazalým. Yok biri demiþ hadi toplanalim ifa davasý açalým. Þakamýsýnýz siz yoksa milletlemi kafa buluyorsunuz ben anlayamadým. Adam akýllý zaten kurulan grup var diye biliyorum ben. Zaten onlarýn emeklerine saðlýk. Coðu olayýn önüne geçtiler benim bildiðim.Forumlara gelincede Þurda ve orada yazan 3-5 adam akýllý yorum yazan yatýrýmcý hariç gerisi fasa fiso. Millet nereye saracaðýný bilmiyor. Hepsi gerçekten belkide maðdur. Bakýyorsun birbirlerine sarýyorlar. Ama arada nifak sokanlarda var. Siz onlarý anlamaya çalýþýn o size yeter. Gerçekten komik. Selimi dahi güldürüyorlardýr bu tipler. Allah akýl saðlýðýný korusun bu tiplerin. Milletin emeðini eleþtireceðinize etkileniyorsanýz eðer okumayýn geçin.
ertan baba böyle havalarda bu hisseyi yükselteceksinki satýpda diger düþük hisselere yönelsin millet zararýna satmasýný bekliyorsanýz boþuna beklemeyin benim gibi 5 yýl 6 yýl yýl bekleyen birileri bir lot satmaz ama alýr mecburiyetten bu fiyatlar uygundur ortalama düþürmek için kademe kademe almaya baþladým geri geldikcede alýrým alýrlar y.t.d
Son düzenleme : madyes; 15-05-2018 saat: 15:57.
Yer Ýmleri