Dün de yazdýðým gibi mahkemenin sonuçlanmasý na bakýn kararýn ne olduðuna deðil.
Dün de yazdýðým gibi mahkemenin sonuçlanmasý na bakýn kararýn ne olduðuna deðil.
Ben küçüklerden deðilim Zeki olan küçükler benim konumumu tahmin edebilirler.
Feritbey ayný doctor gibi yazýyorsun..,.. :-)
Ýki sayfa gereksiz yazý yazarak geçmiþ sayfalardaki önemli yazýlarý geride býrakarak kimin ekmeðine yað sürdüðünü anladýk sayýn ferit bey!!
Forumda yönetici yok mu?
Yok mu bu forumun kuralý kaidesi?
Adam iki sayfayý arka arkaya mesaj atarak doldurdu!!
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu feritin ayarlarý mayarlari daðýlmýþ. Akbabanýnki buna da dokunmus olsa kaç gündür baðýra baðýra akbaba bize çöktü diyor. Ky den yardim mi isti on ferit. Ky, adam olmayanlara bedel ödetmek için birlik içinde hukuki süreci kararlýlýkla sürdürmektedir. 4 yildir, tilki ve siz ekibi ky ye akbabadan farksýz þekilde saldýrdýnýz. Ky nin birikimini çöp ettiniz, yatýrýmýna çöktünüz. Adamlýk delikanlýlýk gerektirir, sözünün eri olmayý gerektirir. Adam gibi çýkacak çaðrý zorunluluðunu yerine getirecek. Ky nin maðduriyetini giderecek. Öyle zart zurt kivirmayacaksiniz, kivýrmayacaksiniz. 4 yýl boyunca hangi süreçte adam gibi dosdoðru oldunuz da kalkmýþ bugün doðru durusun tilkiyi desteklemekten geçtiðine ky yi inandirabilicekmis gibi boþ boþ heveslere kapýlýrsýnýz. Dedim ya, adamsanýz sözünüzün eri iseniz çaðrý zorunluluðuna tabi olmayý bilin öncelikle. Güçlü bir is adamý olmanýn vasfi iste budur. Bu davranýþtýr is adamlýðýnda seni geleceðe taþýyacak durum. Bu duruþ dik duruþtur , bankanýn kredisinden daha kayda deðer ticari itibar kredisidir. yandaþlarý ile forumlarda söylenti þeklinde yorumlarla sirketin yönü mu tayin edilir. Yaparsýn gk, cagirirsin ky yi, oturur masada çözüm bulursun. Karþýlýklý imza alýrsýn. Ne bu arkadaþ, köydeki gocagarilar in dedi-kodu misali þirket i nasýl düzlüðe cikaririza mi baþladýnýz. Sizin þirket yönetiminiz bu mu. Ey ferit yahut ta senin þirket adýna hic bir yetkin yoktur da burada gunlerdir kendince osurup durursun. Ne ayaksýn kimin ayagisin. YTD
ayný kelimeleri sayfalarca 1-2 dakika ara ile yazýp gönderiyor. bu duruma yöneticiler nasýl müsade ediyor![]()
Feritbey ne yazdý da bu kadar tepki gösteriyosunuz anlamadým.
Adam size malýnýzý satýn demiyor; dahasý kendi grubunuz içinde baþka gruplar var dikkat edin diyor.
Hatta gruba liderlik eden arkadaþlara suçlamalarda bulunuyor.
Daha önce de telefonla arandýðýný ve danýþtaydan olumsuz karar çýkacaðý yönünde kendisine bilgi verildiðini söyleyen birinin yazýlarý forumdan silindi.
Acaba kaç kiþi bu þekilde arandý ben de merak ediyorum.
Ya da bu þekilde arayanlarýn gerçek niyeti neydi?
oyun içinde oyun var..
Yer Ýmleri