Yav adam birde blokeli 30 mlyn almýþ. Gel kardeþim biz sana 0.95 krþ tan verelim miss gibi hemde dolaþýmda blokesiz. Gel vatandaþ gel))
Yav adam birde blokeli 30 mlyn almýþ. Gel kardeþim biz sana 0.95 krþ tan verelim miss gibi hemde dolaþýmda blokesiz. Gel vatandaþ gel))
hayýrlý cumalar.. bu ky harbiden alem zeynep tümerin bloke kalkýnca hisseyi ucuracaðýný zanneden caallar bak ben bu iþi bilen biri olrak size bir iki tuyo veriyim acýn bakýn kap haberine zeynep tümer göye 25 milyon lot sattý 1 tl den tarih 27 --02---2018 doðrumu doðru(kap acýklamsý) þimdi acýn bakýn gecen ki gelen kap haberine spk ya blokemi kaldýrýn diye verilen ilk dilekceye 05 /03/ 2018 (vay be tesadüfe bak) birinci zeynep tümer sahtekarlýk operasyonu) sizce bloke kalkacak diye ilk hazýrlýk spk dan cevap bi sik ..rin gidin bakýyým
) sonra 23/05/ 2018 ücüncü spk dilekcesi veeeeeeeeeeeeeeeee bu kadarda tesadufffffffff olmaz zeynep sahtekarýndan 5 milyon lot satýþ hemde 1 tl den tarih 25/05/2018 ee bu kadar tasatüfte hep bu hýrsýz ailenin hissesinde olur her halde .. size tafsiyem c savcýlýðýna gidin hic vakit kaybetmeden suc duyurusu yapýn ..yav kardesim para baðlamýþsýnýz bu kadar tesadüf olurmu
) biraz uzaktan seyrediyin þirketin sahteker yöneticileri bakalým daha neler yumurtlayacaklar
) y.t.d
bu operasyonu desifre ediyorum zeynep gömer opersyonu ,ALLAH tan spk cepheyi salam tutuyor.. her halde yokardaki yorumu okuyupta hisse bloke kalkýnca kalkacak diyenler dikkat idin size iyi kalkacak artýk ne kalkarsa) y.t.d uzaktan seyrediyin hadi gýz sahrekarlýðý býrakýn hisse geri alýmý acýklayýp ky kurtarýn pacanýz yerse
) bak ky sizin gibilerin yönettiði þirkete güveniyor siz kendi yönettiðiniz þirkete güvenip hisse gerim alýmý acýklamýyorsunuz coooookkkk ayýppp VALLA::
) Y.T.D
Deðerli kervan yatýrýmcýlarý blokeler kalksýn zeynep tümer milyon lotlarý tahtada satacak diyenler.
Bu size mantýklý geliyorsa diyecek sözüm yok. 35/36 kuruþ olan tahtada 30 milyon lot nasýl satýlacak.
O da en az 30 milyon lot. Ýlk gün alan olur. Akþam kap ta z.t þu kadar satýþ yaptý, lot miktarý þu kadara düþtü
Yazýsý gelince ertesi gün alan olur mu? Günlük iþlem hacmi 100 bin lot olan tahtada 30 milyon lot satmak nasýl olacak.
Neyse herkesin düþüncesi kendine.
Hayýrlý cumalar herkese.
varsa okadar lotun virmanla satýyým bak gör nasýl satýlýyor) y.t.d hatta 300 milyona da talibim 35/36 dan satmaya
) y.t.d zeynep satmýyacak ki 25 + 5 milyon alanlar satacak o da %5 gecmediði icin acýklama yapmak zorunda deðil
) ...zaten diyeceðini demiþsin kendince
) benimde size diyeceðim yok kaybetmeye mahkumsun kusura bakma
) y.t.d
Sayýn frecell hocam. Foruma girip okuma sebeplerimden en önemlisi sizin deðerli görüþleriniz. Uzun zamandýr kervan yatýrýmcýsý olmama raðmen daha yakýn zamandýr bende düþüncelerimi aktarmaktayým. Çünkü artýk gerçekten kabak tadý verdi bu hisse. Geçen zamanamý yanalým oluþan maddi manevi zarara mý yanalým bilemedim.
Fesih davasýnýn canlandýrýlmasý çok isabetli bi karar. Ben þu an araftayým. Ýsmail beyin numarasýný kaydettim. Heran mesaj atýp mücadelenize katýlabilirim. Bu davayla þirkete olan baskýmýzýn artacaðý muhakkaktýr.
Benim önceki mesajlarda anlatmak istediðim mücadeleyi tek taraflý yapmayalým. SPK ya da aðýrlýðýmýzý hissettirelim. Þirketin mazereti bu lotlarýn blokesi deðilmi. Ellerinde mazaret kalmasýn. Çünkü lotlarýn açýlmasý bize hiç birþey kaybettirmez. Bloke kalkinca milyonlarca lotu bu saatten sonra bize mi satacaklar diye korkuyoruz ki. Ya da yukarda baþka bir arkadaþ yazmýþ tahtayý baskýlarlar diye. Baskýsýz hali bu mu?
Dediðiniz gibi bunlarýn mazereti bitmez. Ama zaten fesih davasýný da açmýþ olacaðýmýz için mazeret sunsalarda hukuki mücadelemiz baþlamýþ olacak.
Burda amaç þu illetten en yakýn zamanda kurtulmaksa mücadelemizi topyekün birþekilde hem þirkete hem de SPK ya karþý yürütmeliyiz.
Ýxsir4 benim düþünceme göre 30 milyonu satacak kiþi zt deðil. 1 tl den alan kimse o. Alýcý kiþide 1 tl ye yükseltecek ki kara geçsin. Ama sen bu satýþýn gerçek olmadýðýný söylüyorsun deðilmi? 35 ten satacak diyorsun. Bu satýþýn uydurma olduðu konusunda bilgim yok. Senin delilin var mý. Tek söyleyeceðin alýcýnýn adýnýn açýklanmamasý.
Yer Ýmleri