sen ordaki tarihleri zeynebin kap haberlerini kronolojik sýraya koy spk ya gönder deki biz cözemedik bu satýþlar tesadüfü mi þirkete soruyoruz cevap yok taþtan cevap var þirketten yok spk olarak zeynbimize bir sorarmýsýnýz bu kronolojik sýralamayý yatýrýmcýlarýna bir izah etsin diye).. belki blokenin kalmasýna faydasý olur..y.t.d
Tüyona ihtiyacým yok. Bu iþi
Bilseydin bu kaðýtta olmazdýn. Yada çoktan satýp giderdin. satýþtan sonra bloke kaldýrýlmasýný istemekten daha normal ne olabilir. Neyse sen istediðine inan. Benim kendi aklým var çok þükür. Sen fesih Davadan vazgeçmeyin diye aðlarken ben burada çaðrý iþi
Belli olmaz zeynep kazanabilir zaman tanýyýn diyordum. Zaman beni haklý çýkardý. Bu seferde öyle olabilir. Millete gaz vermekten baþka bir þey yaptýðýn yok.
bir güldüm bir güldüm ALLAH ta seni güldürsün) zamanýn seni haklý cýkarmasý önemli deðil ki hisse fiyatý seni haklý cýkardýmý cýkarmadýmý o önemli ky nin bence en büyük hatasý fesih davasýný dondurmasý idi ve hem zaman ve hem hisse fiyatý beni haklý cýkardý
) hayýrlý cumalar ben cuma namazýna gider artýk uzaktan seyrediyim kalýn saðlýcakla .. y.t.d
eþleþme taban 0.29 600 bin lot satýçýlý
ne demezsin sakýn borsa tarihin de yapacaðý operasyonu salakca ihbar eden yöneticilerden alým haberi bekliyor ky veya 1 tl den alan vatandasý davet edin alsýnlar... hissenin blokesi bu fiyattan hisse almasýna engel deðil hadi balým görüyüm zeynep hep satýsen yersen biraz da al seni ky sahneye davet edii ..600 bin lotla milyarlýk þirket sahiplerini dize getirene sapka cýkarýrým..y.t.d bu iþlere karnýmýz tok heytt yönetim karsýnýzda ky yok ben varým) spk var bist var ..hadi zeynep ali efendi ertan onursal baþkan hisse almayýmý satmayý mý düþünüyorsunuz görelim adam size meydan okuyor 600 bin alýn birde tavana kitleyin ordada 10 milyon lot alýþ atýnda bu ky sizi adam sansýn yer mi hadiiiiiiii ama olmýyo..y.t.d
Yer Ýmleri