Þimdi kçýkýp yazacak ki ;Ben her zaman yazýyorum çýkýþ öncesi denk gelmiþtir. O halde iyi Belle sözlerimi. Bizler 5 yýldýr Buradayýz ve sana sürekli yazýyoruz . Ve gerekirse daha 5 yýllar daha Burada olur ve sana yazmaya devam ederiz VolBor
Þimdi kçýkýp yazacak ki ;Ben her zaman yazýyorum çýkýþ öncesi denk gelmiþtir. O halde iyi Belle sözlerimi. Bizler 5 yýldýr Buradayýz ve sana sürekli yazýyoruz . Ve gerekirse daha 5 yýllar daha Burada olur ve sana yazmaya devam ederiz VolBor
Bu tür ipsizleri ininden çýkaracaksýn Devletin adaletinde sallandýrtacaksýn. 1 adet lotum yok der. arada 1 girer zart zurt eder gider. Hadi VolBor neredesin. Bizler Buradayýz. Oran Buran yiyosa gücün yetiyorsa attýr kot dýþýna.
Site yöneticisi gelir beni banlar, süsleye püsleye ayný nakaratlarý yazan Volbor karaktersizinin yorumunu zevkle yayýnlar. Sen ne biçim site yöneticisisin. Volborun yazdýðý yorumu hiç okumaz mýsýn. Adam 1 lot dahi otum yok der ve þirket ile spk ile mahkemelik olmuþ 5 yýl yatýrýmcýya kod dýþý olacak diye yazar. baþka da 1 þey yazmaz. Hep ayný nakaratý yazar. Yahu yönetici bak þayet okuyorsan þunu iyi öðren artýk . bu kervan yatýrýmcýsý þirket ile mahkemelik. Ok mi yönetici. Anla bunu yönetici. Þimdi 1 i girip hisse kot dýþý olacak diye yazarsa 5 yýldýr hukuki süreç yaþayan bu yatýrýmcý söver de diker de. Zýkkýntý yok. nereden çýktýðý belli olmayan arkasýndan afkuran misali biri çýkýp 1 lotum dahi yok size söylüyorum hisse kot dýþý olacak þeklinde yazaný forumda bu cümleler ile düzer. En doðal hakký olarak düzer. beynimizin tasý atmýþ iþi mahkemelere taþýmýþýz sen kimsin la angut ne diyon ayarýna çaktýmýn Voloþu . Ok mi site yöneticisi. Kervan hissedarlarýnýn hangi süreçte olduðunu iyi bilmen gerekir. Volbor itine yüreðin yetiyorsa beni mahkemeye ver dedim. Keþke yürekli olsaydý da ipini pazara çýkarsaydým. 1 lotum yok ama kot dýþý olacaðý tarihi biliyorum þeklinde yazmanýn bedelini ona hukuki süreçte ödetseydim.
Son düzenleme : hasson34; 27-07-2018 saat: 00:05. Sebep: ilave
twitter da yazmaya balamýþlar. spk kervaný serbest býrak blokeyi kaldýr algýsý . 250 milyonu kim boþalttý. aareal ile anlaþmaya gidip 1 yýldýr akýbetini yatýrýmcýsýndan saklayan kim. 30 milyon lotu 1 tl den satýp hisseyi 0,35 lerde süründüren kim. blokeler kaldýrýlsýn ky aldatýlsýn öyle mi? Þayet bu zahtekarlara inanan var ise onlarýn ipi ile kuyuya inmek isteyen var ise o kiþi dolaþýmdaki 150 milyon lotun 100 milyon lotu her kimlerde ise iþte inananlar da onlardýr. ky gibi görünüp ky ayaklarýna yatanlardýr. Yandaþ müsveddeleri. 100 milyon lot size yetmiyor 5 yýldýr emek verip alýn teri ile yatýrým yapmýþ ky den ne çallsam kardýr hesabý yapan yandaþ müsveddeleri. cefasýný 5 yýl oyunca ky çekecek sonra ky den 0,35 gibi bedaya alacak ve sonra þirket ky nin yatýrýmý yandaþýna geçtiðinde 1 anda fýrýnda bekleyen haberleri sýrf yandaþý kazansýn diye sunacak. la çakal adamsan kot dýþýna attýr. yiyosa.. o 400 milyon lotunuzun çöp olduðunu görmek için ya hirooooo ya miroooooooooo. aðlak yumoþ takýmlarý. ky nin emeðine göz dikmiþ edel ödemek için can atan sözde iþadamlýðýna soyunmuþ aðlaklar
Bu hisseden en hýzlý kurtuluþ için
1-) Lotlarýn serbest býrakýlmasý lazým
2_) Patronun tahtaya el atmasý lazým (hisse geri alýmý)
3-) Fesih davasý
Bunlardan biri olmadýðý sürece daha çok sürünürüz ne yazýkki
Ucuncusunde problem yok zaten de ilk ikisinin gerceklesmesi kolay olmayacak belli. Spk devlet kurumu ne de olsa, sirkete gore hukuga aykiri olsa da inadini aylarca surdurebilir. Ýkincisi de zor Zt basindan beri param yok diyor ama son zamanlarda yaptigi satislardan para kazandimi sanmiyorum. Ucncusunde zaten problem yok ama uzun bir surec
Yer Ýmleri