Mal falan toplayan yok. Adamlarýn elinde en büyük mal var s.s daha ne yapsýnlar.
Mal falan toplayan yok. Adamlarýn elinde en büyük mal var s.s daha ne yapsýnlar.
Aralarýnda problem varsa da fiyatý baskýlamak için bunu kullandýklarý çok açýk. Otellerin gelirlerini þirket dýþýna çýkarmak bunlarda sistem olmuþ. Bu haberi verirken kundu nun gelirlerinin SS tarafýndan dýþa aktarýldýðýný açýk etmekten korkmamýþlar. O zaman bu þekilde dýþa aktarýlýyorsa þu anda ne þekilde dýþa aktarýlýyor. Bunu da verselerdi keþke. SPK ya þikayet edebileceðimiz malzeme olurdu bize. Ah ZT ah Tahtacýnýn kankasý yardýmcýn istedi diye þirketi batýracak bilgileri açýkladýðýnýn farkýnda deðilsin. Ýnþallah biraz daha bu þekilde haberlere devam edersinde bizde SPK ya paslarýz. Bakalým o zaman tahtacýnýn kankasý yardýmcýn operasyona baþlamadan SPK nýn tokadýný yeyince ne yapacak.
Sn. AB06SS Sizin þirket içinden bilgi kanallarýnýz kuvvetli. Bir baktýrsanýza. SS ve ET ile ZT arasýnda gidip gelen bu ihtarnamelerde iþimize yarayacak birþeyler çýkmazmý. Otellerin gelirlere nerelere uçuyor. Bir görelim. SPK ya pas edelim. ZT verdiði bu haberden piþman olsun. Tahtacýnýn kankasý yardýmcýsý ona ne oyunlar oynuyor görsün.
Sayýn gobel tespitler doðru ama bana sorsalar derimki. Eyy ZT yk.ndaki yardýmcýnýn kankasýndan baþka tahtacýmý bulamadýn. Bu Genel kurula katýlanlarýn ifadesiyle Sen demedinmi baþta bu küçük yatýrýmcýlara derdinizi sorunlarýnýzý halledecem þu zamana kadar. Bana gelen demiþsin ama halledemedin bak bende stratejik hataný söylüyorum. Bu tahtacý küçük yatýrýmcýnýn derdini çözmez çözemez. Þöyle der. Hisseyi belli yerlere getirsem ondan sonra satarmýyým satamazmýyýmýn derdinde. Bu davranýþýda çok bencilce. Zaten o yüzden diyorum ya bu küçük yatýrýmcýnýn liderlerinden gelen çözümlere niye kulak týkarsýn görmezden gelirsin. Yardýmcýnýn kankasýna tahtalatöre sen tabi deðil onlar size tabi olsun. Patron olan sizsiniz unutmayýn. Birde diðer taraflarda yazýlanlarý okuyunca insanýn midesi bulanýyor. Dahada üçkaðýt nereye kadar. Siz siz olun fesihcilerin davasini küçümsemeyin yol yakýnken aklýnýzý kullanýn ama yine üçkaðýt peþinde olmadan masaya çaðýrýn derim. Bunlar beni baðlayan fikirler ister uygularsýnýz ister uygulamazsýnýz.
Bende baktým þimdi de öbür köy iyi karýþmýþ gerçekten. Yesinler birbirlerini beter olsunlar. Kim yatýrýmcýyý sattýysa kendine çýkar elde ettiyse allah belasýný versin. Yalnýz Bu Lefter bana çok oynak geldi. Eski YK üyesi Þanlý Baþ ýn ismini vermek istememiþ. Kayýtlara girmesin diye ingilizce yazmýþ. Nedeo yu da Nedeyo diye yazmýþ. Ah be kardeþim bu kadar çok açýk vermesene. Tamam Þanlý senin kanka grubunda, öbür þirketinin avukatý. Ýsmini tam kullanmak istemiyorsun ama bak buda seni açýk ediyor yapma böyle))
Ha bide sorarlar madem Þanlý yý bu kadar seviyorsun. YK dan ayaðýný niye kaydýrdýn.
Yakýnlarda güya spk ve yatýrýmcýya þirin görünmek yada algý yapmak adýna bir kaç gün önce malum bir haber sitesine BG'e yaptýrýlan haberinde kim için kim tarafýndan yapýldýðýna dairde bulunmasý adýna bir hazýrlýk varmýþ.Aslýnda haber ne için yaptýrýlmýþ. Zamanýnda bu sitenin yazarlarýndan Orhan P. nýn susturulma görevi SS tarafýndan birilerine verilmiþmi. Eðer bu verilebiliyosa ve o saatten sonra bu yazar yazmýyorsa haberi yaptýranda ayný kiþi olabilirmi. Aklýmýzda deli sorular. Uyanýk olun yatýrýmcýlar. Bu þirket bu deveyi kervan ya YA GÜDECEK YADA BU BÝSTÝ TERKEDECEK. Iyiki iduz ve frecell beyler birliðin bozulmasina mani oldular.
Yatýrýmcýlarýn içine yerleþtirdikleri adamlarý ile grubu bölerek yatýrýmcýnýn direncini kýrabileceklerini zannediyorlar. Ama yemezler. Yatýrýmcý bunlara öyle bir tokat atacak ki nereden geldiklerini þaþýracaklar. ZT ile SS arasýnda gidip gelen ihtarnameler çocuk oyuncaðý kalacak. Bu ihtarnamelerde adý geçtiði için 3,5 atan YK üyeleri kaçacak delik arayacak. Bende lefter gibi yazayým ayýp olmasýn Shanli Bash istifa ederek kurtulduðunu sanýyor ama AMG baþta olmak üzere hepsi zan altýnda. Yapýlan bütün usulsüzlükler ortaya çýkacak. Bakalým o zaman ne yapacaklar. AMG tahtacýya aktarýlan hisseler satýlýnca komisyondan köþe olacaðýný zannediyor(Ha tabi kankasý avukat sözünü tutarsa) SPK hepsinin acýsýný çýkartacak. Bekleyin bakalým KY daha neler yapacak.
Yer Ýmleri