Iddia mi? Bunu genel kurulda aynen zamaninda ky dostu olan sonra yonetime giren "arkadas" ta soyledi. BU BIR IDDIA dedi. Biz niye ibra ediyorsunuz ? Deyince. Ayni soylem. Tesadufe bak.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iddia mi? Bunu genel kurulda aynen zamaninda ky dostu olan sonra yonetime giren "arkadas" ta soyledi. BU BIR IDDIA dedi. Biz niye ibra ediyorsunuz ? Deyince. Ayni soylem. Tesadufe bak.
O zaman ac dava arkadas? Ne bekliyosun. Bizde mudahil olalim. Fesih davasinda bu 250 milyon tirtiklama olmayacak mi saniyorsunuz?
Ky dostu falan tanýmam ben. Kendi paramýn derdindeyim.
Adam öldürene bile mahkemede sanýk denir. Kararý denetçi falan vermez, mahkemeler verir.
Bu kadar açýk.
Fesih davasinda bu 250 milyon tl nin belgelerini spkdan mahkeme isterse ne olur? Hic dusundunuz mu? fesih davasi sonuclaninca o 250 milyonu tirtiklayanlar in sucu ispat olucak. Sen hic korkma arkadas. Davayi acanlar onuda dusunmustur. Fesih davasi komple bir davadir. Sirketin tum usulsuzlukleri ayan beyan irdelenip gerekli sonuclar alinacaktir. Biz patron para cezasi alsin hapse girsin diye dava acmiyoruz. Biz hakkimizi alamadiktan sinra patron para cezasi almis hapse girmis umrumuzda olur mu?
Hocam bak iranlý olayýndan ceza aldýlar... evet uzun sürdü biraz ama ben eminim ki bunda da gereken yapýlacaktýr.
SPK çaðrý yap dediðinde þirket davayý bekliyorum demiyor muydu??*
eeee þimdi de þirket spk'ya blokeleri çöz diyor SPK'da davayý bekliyorum diyor...
Bundan doðal bir þey olabilir mi???
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yani alacaklýlar suçlu
SPK suçlu
yatýrýmcýlar suçlu
hani bir laf vardýr hýrsýzýn hiç mi suçu yok??
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri