evet ky ky ile uğraşmasın. ben drtuss ve volvora çıkıştım özellikle onların ky olmadıkları aşikar. ama bjk1908 bula bula beni buldu. derdi benimleymiş. görüyorsuk ki ağlaklığa soyunmış tilki ve yandaşına gerekse zuntacısına tepki veririm ama bjk1908 benden rahatsız. bjk1908 i tanıyaınız var ise ona söylesin varsa 1, 2 çift lafı volvora yazsın. ky nin emeğine göz dikmiş ağlak takımlarına cvp yazsın. neymiş volvor der ki yeni ky girmesin yeni mağdurlar oluşmasın diye yazarmış. ama asıl derdi eski ky evet yeni ky bulaşırsa taze yeni yatırımcı ile uğraşmak süreci zora sokar istediklerini elde edemezler. bu nedenle asıl dertleri eski ky . öyle ya dökmek dertleri. arada 1 kot dışı olacak diye de yazıyor madem öyle şirket borsagündem haberini temize çıkarmasın madem kot dışına atılmaya arzulu bunun yolları belli. oysa şirket alavere dalavere işler ile meşgul iken aynı zamanda da kot dışına atılmama gayretinde. ve spk da sanki kot dışına atacak yürek var öyle mi? Kervan hissedarının 5 yıl hissede çağrı süreci ile kalmasına sebep olan spk hadi kot dışı diyecek. yani bu kadar kolay öyle mi? spk kot dışına atarsa vay spk nın haline ) . böylesi algı ile yazan tiplemelere bjk1908 in söyleyecek lafı yok. ama bu tiplere cvp veren ve tepki gösteren hasson34 e yazmaktan geri kalmayan 1 bjk1908