Ýlgili haber sitesinde dilekçeyide gördüm.
Ýlgili haber sitesinde dilekçeyide gördüm.
Kredi arýyoruz bulacaðýz ama bu davalar elimizi kolumuzu baðliyor demiþler evvelden. Fakat bulduklarý kredileri yan ceplerine atmýþlar. Otel gelirlerini elden adý saný duyulmamýþ daha tüyü bitmemiþ çocuklarýn kurduðu sirkette Devletten gizlice topluyorlarmýþ. Þimdi tam bulamayýnda kredi görün ebenizin elini. El temiz olacakki çalmasýn. vicdan temiz olacakki yarýn ne olurum diye düþünsünler.
Analarýna adýna açýlan dava içinmidir nedir kýzlarý Antalyada bira bardaklarýný tokuþturup kutlama yapýyorlar. Galiba olayýn farkýnda deðiller.
Fesih davamýz bugün nihayet açýldý.
Avukatýmýz Nail Çakýr saðolsun bu dilekçede de bilgeliðini ve ustalýðýný konuþturmuþ yine.
Eminim ZT.nin çok þaþýracaðý talepler var dilekçede.
Deliller kýsmýnda,
"Davalý þirket eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Selim Sayýlgan, Ertan Sayýlgan ve Zeynep Tümer’e ait mal varlýðý araþtýrmasý,
banka kayýtlarý, tapu kayýtlarý araþtýrýlmasý" istenmiþ mesela.
Bu araþtýrma yapýlýrsa ailenin þirketten kaçýrdýðý paralarýn nerelere gittiði bir nebze aydýnlanýr belki.
Fesih dilekçesinde bir de bilirkiþi incelemesi istenmiþ.
"Þirket aktiflerinin miktarý, aktiflerin ne þekilde deðerlendirildiði, ticari defter ve kayýtlarýn usulüne uygun tutulup tutulmadýðý, bilanço ve faaliyet raporlarýnýn deðerlendirilmesi, þirketin sürekli zarar açýklamasýnýn temel muhasebe kurallarýyla baðdaþmadýðýndan, karlýlýk durumunun öncelikle þirketin toplam aktifleri ve gerçek gelirleri tespit edilerek dikkate alýnmasý vs."
Bu bilirkiþi incelemesi de yapýldýðý takdirde þirkette dönen her türlü pisliði ortaya çýkartmasý açýsýndan çok önemli bence.
Yine sayýn avukatýmýz Nail Çakýr saðolsun dava sonuna kadar þirkete yönetim kayyýmý atanmasý talebinde de bulunmuþ.
Bu da yerinde bir talep çünkü bunlar bu kafayla dava bitene kadar þirkette bize
hiçbirþey býrakmazlar.
Dava dilekçesinde yine "Davalý þirket adýna taþýnmaz, araç, malvarlýðý ve mevduat araþtýrmasý yapýlmasý, bütün taþýnmazlarý üzerinde ipotek, haciz vs. onlarca takyidat olup, alacaklýlar tarafýndan neredeyse tamamýnýn icradan satýþý istenmiþ olduðundan bunlar üzerine dava sonuçlanýncaya kadar ÝHTÝYATÝ HACÝZ, uygun görülmediði takdirde ÝHTÝYATÝ TEDBÝR KONULMASI ve
Çoðunluk pay sahibi olan þirket ortaðý Zeynep Tümer ile eski yönetim kurulu üyesi kardeþi Selim Sayýlgan ve babasý Ertan Sayýlgan’ýn adýna taþýnmaz, araç, malvarlýðý, mevduat araþtýrmasý yapýlmasý ve bunlar üzerine dava sonuçlanýncaya kadar ÝHTÝYATÝ TEDBÝR KONULMASI da talep edilmiþ.
Bu dilekçe ve deliller hangi hakimin önüne gelirse gelsin bu tedbir taleplerini uygulamasý gerekiyor.
Çünkü bu kadar kötüniyetli ve yatýrýmcýsýna düþman yönetilen baþka bir þirket örneði deðil Türkiye dünyada yoktur.
Sayýn AB06SS, onlar bira, viski bardaklarýný tokuþtururken yatýrýmcýlarý bayramda kan aðladý, yüzlerce yatýrýmcý daha öncekiler gibi buruk bir bayram geçirdi. Mübarek günlerde bu aileye edilen beddualarýn haddi hesabý yok. Allah her türlü günahý affediyor ama "bana kul hakkýyla gelmeyin" diyor. Bunlarda birazcýk bile inanç varsa bu kadar kiþinin kul hakkýyla öbür tarafa gitmemeleri gerek.
Benim SS.ile ZT. den umudum yok ama en azýndan Ertan beyin böyle þeylere dikkat edeceðini düþünürdüm ama o da ayný hamurdanmýþ maalesef.
Yer Ýmleri