Panik yapmayin ne olur bodrum oteli gitse antalya oteli gitse siz buyuk resme odaklanin camura bulanmis altin bir hissede oldugunuzu unutmayin altin degerinden birsey kaybediyor mu birde bu tarafindan bakin![]()
Panik yapmayin ne olur bodrum oteli gitse antalya oteli gitse siz buyuk resme odaklanin camura bulanmis altin bir hissede oldugunuzu unutmayin altin degerinden birsey kaybediyor mu birde bu tarafindan bakin![]()
þirketin içini boþaltýyorlar. tez elden tedbir konmalý.
biraz geç kalýndý, amaçlarý da zaten þirketin içini boþaltmak için davayý geri çektirmekti. bunun baþardýlar ama ky geç de olsa uyandý.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Söylenenlere göre dediðiniz gibi durum var deniliyor. Dava açanlara helal olsun. Bende girerdim ama ben yakýnda bir hareket çektiklerinde hisseden çýkacaðým için girmedim davaya ama uzuncu olupda girmeyenler keþke girselermiþ. Benim maliyetim düþük ve hisseye çok uzun yillar önce girmediðimden sýkýntým yok. Tek kýzgýnlýðým bu hisseden iyi karla ayrýlýp borsa çöktüðünde girilecek bir çok kaðýda giremediðimden. Ama mal kaçýrdýklarýný içerden birilerinin söylendiði kulaðýma gelen durumdur. Ýnanýp inanmamak kiþilere kalmýþ. Umarým öyle deðildir. Sadece panik amaçlý bir söylentidir. Ama yapýlan KAP haberlerinide incelediðimizde þirketin gayreti yok gibi. Gayreti olmadýðý gibi iþleri güçleri yalan.
Vay be!
Piyasa deðeri 158 milyon tl oldu
Emeði geçenlerin Allah belasýný versin
G.tünü yýrtýyor hergün düþürecek diye
Ben bu hisseye spk sayesinde girdiðimde evet çaðrý var dediler geldik. Dolar 2 liralardaydý. Yanlýþ hatýrlamýyorum umarým.
Þimdi dolar 6.6 lira. 3 kat zarar sadece buradan. Emeði geçenlere, herkese teþekkür ederim. Ama bir öte dünya var.
Yer Ýmleri