Dusukten alma cabasi goruyorum patronlarda. Cok mu degerli hisseleriniz? Oyleyse gosterin degerini artik
Dusukten alma cabasi goruyorum patronlarda. Cok mu degerli hisseleriniz? Oyleyse gosterin degerini artik
Hayret ediyorum, bunlarýn yaptýklarýna hiç bir devlet kurumu ses çýkarmýyor o kadar þikayete raðmen mahkemeler bile aðýrdan alýyor nerdeyse kervaný yýlýn en iyi þirketi sececekler bu kadar açýk seçik kolloma olmaz. Bu ülkede sen torpille imamý alýp hastaneye müdür yaparsan büyük ihtimal spk da bunlarla dolu böyle þirketlerinde yaptýklarýný görmezden gelir.
Yönetim Kurulu Üyeleri onlarda olmayan ama yalannKap haberleri vs ile 7 liradan beri geçirdikleri hisselerle yani ky den söðüþledikleri nakitlerle evlatlarýnýn boðaza nazýr düðünlerinide eda ettiler. Vay emanuke arkadaþ. Sende 5 yildýr nasýl niþan yaoacam diye kukuma kuþu gibi düþün 😆 ytd
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...tildi-2620805/
Haluk ulusoy un otelide gitmiþ. Yorumsuz.
Bugün de kapanýþ 0,27 ....
Ölü taklidi yapmaya devam ama kimse yemiyor o baþka mesele...
0,27 x 589.000.000 = 159.030.000 TL. Þirketin hisse deðeri.. Yersen tabi..
Muhasebeci deðilim ama kaba bir hesap yapalým.
ULUDAÐ OTEL EN KÖTÜ 40 MÝLYON
LARA OTEL EN KÖTÜ 300 MÝLYON
KUNDU OTEL EN KÖTÜ 250 MÝLYON
MARMARÝS OTEL EN KÖTÜ 150 MÝLYON
TERMAL OTEL EN KÖTÜ 150 MÝLYON
BURSA CÝTY OTEL EN KÖTÜ 70 MÝLYON
TOPLAM 960 MÝLYON TL.
Otellerin yanýnda parça parça diðer taþýnmazlarýný da deðerlesek onlarýn toplamý da en az 100 milyon
OLDU 1.060.000.000,00 TL.
(Kendilerinin þirkete olan 100 milyon borcunu hesaba eklemiyorum)
Resmi görünen borç miktarý 512 milyon
Mega Varlýðý düþersek ve Aarelde de yapýlandýrma olduðu takdirde
EN FAZLA 250 MÝLYON BORÇ KALIR
1.060.000.000-250.000.000 = 810.000.000 NET DEÐER
HÝSSE BAÞINA ÝSE 1,37 TL. DÜÞER. (EN AZ ÝÞLEM DEÐERÝ)
OYUN BÜYÜK....
SABIR ACI....
Fesih davasýnda süre limiti var mi? Sirket fesholursa borçlar ödendikten hisse baþýna 1.5 tl düþer mi?
Selim'le Zeynep pek önemsemiyorlar ama þirketin kötü ve art niyetli yönetilmesinden dolayý bu kadar çok sebep varken, kaybetme ihtimali okadar fazlaki nerdeyse yüzde yüz. Bakalým yumurta g..... aðzýna gelince ne yapacaklar.
Sabahtan öðlene kadar 0.27’de 100 küsür bin alýþ vardý
Þimdi de satýþ
Sizin vizyonunuzu seveyim aferin
Yer Ýmleri