Oooo büyük borsacý gelmiþ... Süper teknikçi... her þeyi bilen...
Þöyle geçmiþe bakýn klasik cümleler ve ne yazýktýr ki bu cümleler genelde baþka topiklerde de söylenmiþ...
Bir bakmýþsýn barýný çok sever bir bakarsýn bu haber çok süppperrr der...
Sonra der ki ben sizden eskiyim... Yada Boðaziçi mezunu selimle çay içmeye gidelim...
Bir bakarsýn kervansarayýn bir oteline gitmiþ otoparkýna bakmýþ çok doluymuþ...
Bir bakmýþ bak ben 32 lerden demiþtim 62'yi gördü þimdi 39 der...
Büyük resme odaklanýn deyip taklitçilikte yapar...
Ama büyük teknikçidir... Ara ara da bizi ziyaret eder... Siz ne biliyorsunuz ki kaç yýldýr kervandasýnýz der.. der de sanki buradaki insanlarýn tek yatýrýmýnýn kervan olduðunu zanneder...
Teknik ne için çizilir kaç aþamalýdýr. Kaç ihtimallidir... Ýhtimal gerçekleþmezse ne olur... Tahmin midir? Gerçek midir?
Olasýlýk tutmazsa alternatif sunmasý gerekir mi??
Gibi gibi gibi...
Neyse bu arkadaþýn geçmiþini biraz okuyun zaten bir þey yazmaya gerek yok... Amacýný, iþini, vazifesini anlayacaksýnýz...
Tabi bazen büyük olaylar önce alametler vardýr. Bakýn tahta hareketlerine sonra bir de buralara... Genelde yazýlar genelde ayný kimi çok abartýlý över, kimi çok abartýlý yerer...
Kimi eskiden yermiþtir þimdi över kimi de eskiden övmüþtür þimdi yerer... Hedefleri bellidir...
Hep kendilerinin bildiðini iddia ederler... Kendileri büyük adam büyük tahmincidir... Genelde ya kervanlarý yoktur ya da gelip gidiyorlardýr... Ve hep nedense kazanmýþlardýr.
Onlara göre kervan yatýrýmcýsý hiç bir þey bilemez... Çünkü kervan yatýrýmcýsýdýr. Bilseydiniz kervan almazdýnýz denir...
Ama dedim ya hedefleri hep aynýdýr. Hayýrlýsý diyelim alametler gerçekleþiyor... bakalým zevkli olacak...
Bazýlarýnýn oyunlarýný bozduk, bozmaya devam edeceðiz... ss ye seranatlar yapanlar bunu anlayamazlar...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri