Yav hýzlý yazýyorsun dedim yetiþemiyorum dedim. Ýnat ettim senin için tableti býraktým pc açtým. Karþýlýðý bumu? Sessiz mi kalacaksýn.
Neyse.
Yav hýzlý yazýyorsun dedim yetiþemiyorum dedim. Ýnat ettim senin için tableti býraktým pc açtým. Karþýlýðý bumu? Sessiz mi kalacaksýn.
Neyse.
Hocam bir daha yazayim benim psikolojim gayet iyi....biz grup olarak ister tahtadan olur ister fesih davasindan olur oyle ya da boyle hakkimizi alacagiz... Ancak gece yazdiginiz 5-10 mesaji tekrar okudugunuzda sizin nasil celistiginizi bir daha izah edeyim...
Birincisi bir yukselis yaparsa cikarim dediniz... Saygi duyarim sorun yok...
Ikincisi SPK'ya hepimiz ayri ayri dava acalim dediniz... Bende sirketin ve yatirimcilarin hakkini korumak sirket yonetiminin gorevidir dedim. Ilk onlar acsin dedim... Ve size de ilk yukseliste satacaktiniz hayirdir dedim...
Sizde iki aya kadar yukselis olmazsa davami acarim dediniz bende takipcisi olacagimi soyledim...
250 milyonluk olayla ilgili kisiler hesap verir sirketin ilgisi yok dediniz... Bende zarar goren sirket nasil ilgisi olmaz...sirketi temsilen yonetimi dava acmali dedim
Yani sayin fabrika daha da yazmayalim istiyorsaniz... Bakin diger tarafi da okumus ismimi de ogrenmissiniz... Eger yapabilirsek eylem karari aldik... Oradan iduzun numarasida paylasildi buyurun siz de katilin...
Yani frecell son 10-15 yazinizda bile celisen 3-5 seyi ifade edince niye psikolojisi bozuluyor anlamadim... Hadi sayin fabrika iduza ulasin birlik beraberlik halinde hakkimizi arayalim
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yani hocam ilk yukseliste kacarim dediginiz bir hissede hadi hepimiz ayri ayri SPK'ya dava acalim demek bana pek inandirici gelmedi... Onun icinde sizi elestirdim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Tamam hocam anladým þimdi. Ben 2/3 ay içinde bir yükseliþ bekliyorum. Bu yükseliþte fiyat ta önemli tabi satýp çýkmayý düþünüyorum. Ha burasý kervn. Yükseliþ olmazsa veya kotdýþý gibi saçmalýk olursa dava açarým diyorum. Olay bu. Fiyat yükselir bende satýp gidersem dava açmam tabi.
Yatýrýmcýlar binbir dümen dolapla aþýrý zarara uðratýlmýþ maðdur edilmiþti ve hukuk yatýrýmcý lehine iken, ülke hukuðunda pek rastlanmayacak þekilde karar düzeltme aþamasýnda herseyi tekrar maðdur edilmiþ yatýrýmcý aleyhine dönüþtürülmüþtür.
Yatýrýmcýlarýn maðduriyetinin tek sorumlusu atý alan üsküdarý gecer düzendir.
Gerisi boþ yaygara... Herkese geçmiþ olsun...
Eðer þirket feshi gerçekleþirse ve fetihle belirlenen hisse deðeri makul bþr rakamda olursa yatýrýmcýlar zararlarýnýn bþr kýsmýný telafi etme fýrsatý yakalamýþ olur.
Kimbillt bellikide fesih istedikleri birseydir, hisseleri topluca amaçladýklarý bir fiyattan almak için iyi bir fýrsatý olarakta görüyor olabilirler.
Tabi fesih gerçekleþirse, þirket varlýklarýnýn deðeri deðeri ve kervn hissesinþn deðerinin nasýl belirleneceði önemli...
Spk nýn belirlediði þekilde yönetimi þirket dýþýns taþýnmýþ olduðu veya þirketin zarara uðratýldýðý 250 milyonluk kayýp ne olacak?
Ayrýca son olarak Bodrum hotelinin bunkadar ucuza þirket dýþýns çýkmýþ veya çýkarýlmýþ olmasý ne olacak...
Yer Ýmleri