Aðýustos 2018 de ben lotlar açýlsýn derken birileri açýlmasýn malý çakýp kaçacaklar diyordu.
Þimdi gene ayný ekip mallar açýldý tavan istiyoruz diye baðýrýyor. Ee ne oldu hani malý çakýp gideceklerdi, nereden çýktý bu tavan istiyoruz sevdasý.
Aðýustos 2018 de ben lotlar açýlsýn derken birileri açýlmasýn malý çakýp kaçacaklar diyordu.
Þimdi gene ayný ekip mallar açýldý tavan istiyoruz diye baðýrýyor. Ee ne oldu hani malý çakýp gideceklerdi, nereden çýktý bu tavan istiyoruz sevdasý.
Bu volbormudur zolbormudur herneyse hakli cikacak herhalde
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þüphesiz biz emaneti göklere, yere ve daðlara teklif ettikte onlar onu yüklenmek istemediler, ondan çekindiler. Onu insan yüklendi.çünkü o(insan) çok zalimdir, çok cahildir. (Ahzab 72)
Hocam lafýnýz banaysa ben en baþýndan beri bu iþin en hýzlý yolunun lotlarýn açýlmasý olarak deðerlendirmiþtim.
Ve hala da bu lafýmýn arkasýndayým.
Ama artýk sonuç görmek istiyorum.
Tahtaya bakarsak ayný tas ayný hamam.
Þu andan itibaren boþa geçen her dakika bize zarar.
Göbekten baðlý deðiliz bu hisseye yeter artýk
Sabýr da bir yere kadar..
Ytd
inanýn o dönem kimlerin karþý çýktýðýný hatýrlamýyorum. Bakarým gerekirse.aðustos ayýnda tatilde, oteldeyken yazmýþtým yanlýþ hatýrlamýyorsam.oradan aklýmda kalmýþ. Tatildeydim ama malum oteller deðil yani
Aslýnda konu bu deðil.
Sabrýn sonuna gelen bir tek siz deðilsiniz. Sessiz bekleyen aklý selim insanlar olduðunuda düþünelim.
Bu kadar ay blokaj çözülmeme sebebi davanýn TAMAMEN bitmesi GEREKLÝLÝÐÝDÝR. Bu iþin bir çok kolu var.
Þirket-danýþtay-spk-bist. Malum ülkemizde iþler biraz yavaþ ilerler.
Benim tanýdýðým kimse yok. Ama diðer köyde bazý kýþkýrtmalar görüyorum. Beþiktaþlý biri var. Saða sola küfürler yaðdýrýyor. Bu
Ýþ böyle çözülmez. Bu tip adamlara itibar etmeyin.gaz vermekten baþka birþey yapamazlar. Ayber, freecell, jandarma,laleburgaz ve baþkalarý... bunlar mantýklý insanlar. En azýndan yazdýklarý bu þekilde. Bu arkadaþlar en azýndan farklý bir görüþ yazýldýðýnda güzel güzel cevaplar veriyorlar. Sürece gelince þahsi tahminim çok az kaldýðý yönünde. Dava bitti, blokaj kalktý. Evet beþiktaþlý bana da saydýrabilirsin. Aynen iade. Bugünlük bu kadar.
Sayýn þirket yöneticileri
Tahmin ediyorumki burayý okuyorsunuz yada okutturuyorsunuz.
Þimdi devlet sizin tüm otellerinize el koysa ve üstüne deseki hadi hapse.
5 sene hapis yatsanýz tam 6 ya dönerken pardon ya siz masummuþsunuz hadi dýþarý çýkýn ama otellerinizi sattýk bir tek uludað oteli kaldý bununla idare edin dese nasýl hisseder ve düþünürsünüz?
Ýþte biz yatýrýmcýlar tam olarak bu durumdayýz. 6 senedir saplandýk kaldýk bu bataklýða ve paramýz en az 5 te 1 eridi.
Þimdilik söyleyeceklerim bu kadar.!
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri