Bu fiyatlardan almayalým da nerden alalým. 0,32 0,33 alým noktalarý bence maliyet düþürüp elini güçlendireceksin. Poþet fiyatýna düþünce mi alalým yani![]()
Bu fiyatlardan almayalým da nerden alalým. 0,32 0,33 alým noktalarý bence maliyet düþürüp elini güçlendireceksin. Poþet fiyatýna düþünce mi alalým yani![]()
Güzel fiyat da para yokaksine buralardan azar azar satmak zorunda kaldým
![]()
Hayda, alýn arkadaþlar o zaman. Ben kimseye al yada sat demem. Demek istediðim þu andaki fiyatlarda 1 kuruþ oynama yüzde 3 fark ediyor. 15000 tl var. 33 ten aldýn. Hop 34 ten verdin. Kazancýn 450 tl. Terside geçerli. Sadece bunu dedim.
Hazýr volbor da yanýlmýþ ki kendisi milpa da galiba, alýn yav o zaman. Yada satýn. Yatýrým tavsiyesi asla vermiyorum. Zaten o kadar aklým olsa kervn da olmam. 1 kuruþluk fark yüzde 3. Dediðim bu.
Poþet espiriside güzel olmuþ. Tebrikler. Marketler düþünsün. Ben poþete 25 kuruþ vermiyorum. Elim kolum taþýdýðý kadar alýyorum. Fazlasýný almýyorum. Almadýðým her þey marketin karýný etkiliyor. Önce elzem gýdalar süt, ekmek v.s elim boþsa ne bileyim kuruyemiþ falan. Elim doluysa ikincil þeyleri almýyorum.
Erken rezervasyondan yararlanýp tatil planý yapalým dedik ama bütün otel fiyatlarý uçmuþ.
Geçen sene ayný tarihlerde gittiðim otel %100 den fazla zam yapmýþ.
TAtil acente yetkilisi 2019 da bütün otellerin asgari %150 zam yaptýðýný söyledi.
Bana göre 2019 da borsada turizm þirketlerinin shovuna þahit olacaðýz.
Kervanda paralar cep to cep olmazsa 2-3 yýlda borç falan kalmaz yeni otel bile alýrlar.
Yeterki niyet iyi olsun ama bunlarda da o yok
Ben de milpa topiðine yazdým volbora dikkat edin diye)
Yer Ýmleri