Kaç kiþi olacaðýmýzý orada görecek herkes.)))... Ulusal medyanýn da bilgisi olacak sanýrým...
Kaç kiþi olacaðýmýzý orada görecek herkes.)))... Ulusal medyanýn da bilgisi olacak sanýrým...
5 kiþiyle ankara da hazýrýz...
Ok yaydan çýktý. Olmayan itibarýnýzý sýfýrlamaya geliyoruz zeynep tümer ve ailesi.
Tüm ulusal medya sizden bahsedecek. Toplum içine çýkamayacaksýnýz.
Kervancý olsun olmasýn en az 10 arkadaþýmla eyleme katýlacaðým.
Hodri meydan.
bu þirketin 5 bin yatýrýmcýsý var.
kim nerde olursa olsun bu eyleme katýlmasý gerekiyor.
sonra daha çok aðlamamak için gün birlik olma günü
Umarým faydalý olur eylem. Spk bu yatýrýmcý baþýmýza iþ açacak demeli, þirket yatýrýmcýyý tatmin etmeliyiz demeli. Her iki taraf ve küçük yatýrýmcý, beraber orta bir yol bulup bu çýkmazdan kurtulmalýlar. Ömür geçiyor...
Buradan yazýyorum bu EYLEM KARARI sonrasý ismail beye tehtit telefonlarý açan þerf yoksunu insan görünümlü mahluklar.
BU EYLEM ÖNCESÝ SONRASI VE EYLEM SIRASINDA Bir kiþinin burnu kanarsa bundan baþta zeynep tümer ve kervan yöneticileri sorumludur.
ÖNCEDEN BURDAN YAZIYOR VE UYARIYORUM.
Ver aþaðý.þeref yoksunu sayýlganlar..0.31 ....helal kazanmasýnýz ki..........6 yýldýr gasp ettinin milletin parasýný.kefen parasý olur inþallaah
Esenboða havaalanýnda uçaða biniþ koridorunun duvarlarda boy boy Kervansaray Uludað otelinin reklamlarýný gördüm bugün. Gel gör ki þirket deli gibi zarar ediyor. Yersen
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri