Eyleme katýlmakta tereddütü olan varsa tahtanýn bugünkü haline baksýn yeterli.
30 dan tabana kadar sadece 14.000 lot var alýþta.
Bunlarý tüm Türkiye ye rezil etmeden uyku haram bana
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Eyleme katýlmakta tereddütü olan varsa tahtanýn bugünkü haline baksýn yeterli.
30 dan tabana kadar sadece 14.000 lot var alýþta.
Bunlarý tüm Türkiye ye rezil etmeden uyku haram bana
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ver mehteri..batan geminin malllarý... 0.29 kuruþ .wc 1.50 bir kenef parasýna 5.17 adet kervansaray holdinð hissesi.ODUNUN BOL OLDUN SAYILGAN SÜLALESÝ
Ülke gerçeklerini bilmiyor gibi pozlar atýp durmanýn anlamý yok! Sanki hersey memurlarýn güdümünde olup bitiyor bu ülkede! Ülkrmizde Memurlar sadece memurdur! Býrakýn borsa düzenlemelerini tebliklerini, istediðinde anayasa bile hiçlenebilindiðinþ de herkes görüyor! Muktedirler her zaman kazanýr!!
Borsada bu güne kadar rekor sayýda yatýrýmcý sömürne operasyonu oldu, çoðunda açýk seçik aleni þekilde, her defasýnda bu operasyonlarý yapan muktedirler kazanmamýþmý, yaptýklarý hep yanlarýna kar kalmamýþ mý?
Son düzenleme : 1prometheus; 16-01-2019 saat: 22:20.
Boþuma lagalugaya gerek yok, belirleyici olanlar alt kattakiler deðil üst kattakiler. Üst kattakiler ne buyursa öyke olur hersey...
Kervansaray’a yabancýlardan teklif
Kervansaray Yatýrým Holding'de yeniden yapýlanma çalýþmalarý tamamlandý. 3 yýldýr kapalý olan Kervansaray Uludað Oteli'ni açan þirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalýþmalarý baþlatmaya hazýrlanýyor. Yeni dönemi 'yatýrým dönemi' ilan eden Kervansaray Yatýrým Holding'in Yönetim Kurulu Baþkaný Zeynep Tümer, þirketin borç sorununu çözdükten sonra turizmde yeni yatýrýmlara devam edeceklerini belirterek, "Önümüzdeki 4 yýl içinde 2 otel daha açabiliriz" diye konuþtu. Yeni otellerin Ýç Anadolu Bölgesi ile Osmaniye-Adana civarýnda olmasý bekleniyor.
BORÇLAR YAPILANDIRILDI
Kervansaray Otelleri'nin 3.500 yatak kapasitesi olduðunu söyleyen Tümer, "Yurtdýþýndaki birçok zincir markadan teklifler geliyor, görüþüyoruz" dedi. Geçmiþ yönetim döneminde içine düþülen borç bataðýndan sýyrýlmak için gerekli tüm adýmlarýn atýldýðýna dikkat çeken Tümer, "Borçlarla ilgili olarak bankalar ve faktoring þirketleriyle anlaþma yoluna gidildi. Önemli boyuttaki bazý yapýlandýrma görüþmelerimiz de devam ediyor" diye konuþtu. Tümer'in verdiði bilgiye göre, 80-90 milyon euro civarýndaki borcunun yerli bankalara olan kýsmý yapýlandýrýldý, yabancý bankaya olan borç da yarýya indirildi.
Sabah gazetesinden guncel haberdir arkadaslar. Yabanci bankaya olan borc yariya indirildi denmis.
Bu ne demek. arkadaslar biliyormusunuzBu soylenenleri somut olarak bilancoda gormemiz lazim tabi ama bana gore yakin izleme pazarindan cikis surecinin baslangici bu haber
Tinerde hiç güven oluþturmayan durumlar. Gazete demeçleri ile kap bildirimleri birbiri ile çok çeliþiyor
Son düzenleme : 1prometheus; 18-01-2019 saat: 02:30.
Yer Ýmleri