http://lara.kervansarayhotels.com.tr/ 1154 yatak kapasiteli
http://kundu.kervansarayhotels.com.tr/ 936 yatak kapasiteli
http://marmaris.kervansarayhotels.com.tr/ 476 yatak kapasiteli
http://bursa.kervansarayhotels.com.tr/ 250 yatak kapasiteli
http://termal.kervansarayhotels.com.tr/ 500 yatak kapasiteli
http://uludag.kervansarayhotels.com.tr/ 510 yatak kapasiteli
Toplam = 3826 yatak kapasiteli
her odadan günde ortalama 100 TL kar býraksa masraflar çýktýktan sonra günlük 386 bin TL yýllýk 140 milyon TL kar getirmeli bana göre.
Bilançolar bilanço olsa bu rakamlarý görürdük. 1 milyar TL borcuda çok rahat 7 yýlda kapatýrlar.
ve bu holding 23 kuruþ.
yeni yatýrýmcýlar gelmesin maðdur olmasýnlar edebiyatýný da anlamýyorum.
6 otel çok rahat 2 milyar TL yapar. Defter deðeri deðerleme yapýlsa 1,7 TL çýkar. Turizm sektöründe olan bir arkadaþ bu 6 otelin deðerinin bu dönemde 2 milyar TL den daha fazla olabileceðini de düþünebilir. 2 milyar TL gözünüzde çok büyük gözükmesin. 340 milyon dolar ediyor. Sadece lara ve kundu belkide 340 milyon dolar yapar.
Arkadaþlar aranýzda bu 6 otel ne kadar yapabilir tahmin edecek olan var mý? Ben deðerleme yapýlsa en az 2 milyar TL diyorum. Termal oteli bursada unutmayalým sadece arazisi için kaplan gibi iç çeken birçok zengin bursalý iþ adamý biliyorum.
Eðer çaðrý olursa 2 milyar TL deðerleme çýkarsa 1,7 TL defter deðeri var. Çaðrý olursa fiyatýnýda tartýþalým. Bu holding 23 kuruþlarda olmasý gereken deðerde deðil.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri