Mahkeme kararýyla tabiki
Mahkeme kararýyla tabiki
Merhaba arkadaslar
Çaðrýya ciddi bir miktar lot ile katýldým ve maalesef lotlari 30kurus tan verdik selime. spk nin usulsüz çaðrý süreci ve daha önce görülmemiþ deðerleme hesaplama yöntemini ilk defa kabul etmesi sonucu büyük bir maðduriyet içinde olduðumu düþünüyorum.
Amacým spk ya beni maðdur ettiði için dava açmak
Kesinlikle tekrar deðerleme olsun istemi ile deðil direk spk ya beni maðdur ettiði ve Maðduriyetimin giderilmesi için mahkeme açmak istiyorum.
Eminin benim gibi birçok maðdur vardýr maðdur arkadaþlar benimle irtibata geçerse birlikte dava açmak gerekir diye düþünüyorum.
Ýlgili arkaslardan cevap bekliyorum iletiþime geçelim birlik olalim
Bakýnýz tarihte ilk defa spk bir deðerleme yöntemini kabul etmistir.spk nin hatasý büyüktür deðerlemenin tekrar edilmesi veya ss, zt ye karþý deðil direk spk ya mahkeme acilmalidir
Cevaplarýnýzý bekliyorum
Ýlginç olaný 180 milyon lotun sadece 38 milyonu Genel kurula katýldý. Diðer 142 milyon lot kimlerde acaba. Ve niye bu miktarýn etkin bölümünü neden genel kurula sokmadýlar. Bunun çok az oraný küçük yatýrýmcýlardadýr. SS ve ES de de dolaylý olarak önemli miktarda hisse kontrol etme olasýlýðý çok yüksek. SS ve ET nin örtülü onayý olmadan ZT nin yönetimde kalmýþ olmasýda çok düþük olasýlýk. Birileri bilerek büyük oranda hisseyi GK da masaya koymadý. Kimler hangi strateji bu hisseleti oasif býraktý ve bu hisseleri kimler blok olarak elde tutuyor olabilir acaba...
Son düzenleme : 1prometheus; 01-03-2020 saat: 14:01.
Bakalým yeni yönetim neler yapacak. Ortaklýk yararýna olan iþler mi tapacak, yoksa yatýrýmcýlarý ekarte etmek için yeni yeni tilkilikler mi sahneye koyacaklar?
Kervn ve iþtiraklerinin elinde kalan bütün arsa arazi, fabrika varlýklar, hotelleleri, iþ merkezi gibi gayrimenkul varlýklarýnýn niteliði ve gðncel deðeri konusunda yatýrýmcýlara bilgilendirme sunumu yapýlacak mý?
Bu gayri menkuller bilançolara majul göncel deðeriyle yansýtýlýp, þirket defter deðeri, özsermate depeti yükseltilecrk mi. Böylece þirket kredibilitesi yükseltilip üst pazara çýkmasý için ilk adým atýlacak mý.
Sonra Galeri Cristal e hoteller en iyi fiyatlardan devredilip þirketin finansal sorunlarýný aþmasý saðlanacak mý?
Elde kalan varlýklarý ortaklýk lehine iþletip dönemsel karlýlýk üretmeye çalýþacaklar mý?
Ýnanmak baþarmanýn yarýsýdýr. baþarmak için inanmak, kararlý olmak, azimli olmak, sabýrlý olmak gerektiðini ortaya koydu.
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri