Hocam o kadar cok dava actilar ki karistirmak normal... Onlar bile karistiriyordur artik
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam o kadar cok dava actilar ki karistirmak normal... Onlar bile karistiriyordur artik
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Bunlar karar düzeltme için hangi dilekçeyi vermiþler sizde varmý hocam? Sebebleri siz bilirsiniz zahmet olmazsa yazsanýz?
Hocam gerekceli kararda gorelim... Ben de gercekten neye gore boyle karar verdiler merak ediyorum...
Peki teþekürler ilgi alaka için, genel kurulda geldim geldim, gelemedim size vekalet gönderecem bilginize.
Hocam ben doguda oldugum icin katilamayacagim gruptan bir arkadasa vekalet verecegim...
Muhtemelen bayramdan sonra gk toplanacak butun ky bir sekilde oy kullanmaliyiz...
Guveniniz icin ayrica tesekkurler... Hele gk karari aciklansin... Kayyim gundem maddelerini vekalet ornegini bir yayimlasin hocam...
Hayýrlýsý olsun þahsen katýlýrým inþallah istanbuldayým, aksi olsada ilhan aslana atarým vekaleti. Herkese hayýrlý geceler, hayýrlý sahurlar allaha emanet......
Gerekçeli karar deðerlendirildikten sonra, yenilenen davalarda müdahil olunmasý mümkünse, yatýrýmcýlarda haklarýný savunacak argümanlarla müdahil olmalý.
Diðer yandan þirketin ortaklýk lehine yönetilmesi için bir yönetim kurulu oluþmasý için caba harcanmalý;
Oy gücü yetiyorsa GK kurulda yatýrýmcýlar lehine bir yönetim kurulmaya çalýþýlmalý. Yönetimde tam bir hakimiyet söz konusu olmazsa, þirketin bugüne kadar ortaklýk lehine yönetilmediðine dair bütün gerekçeler sunularak devletin yeni bir yönetim atamasý için talepte bulunulmalý
Ayrýca hala hukuksal olarak mümkün ise, azýnlýk haklarý kullanýlarak þirket feshi talebi sürecine devam edilmeli.
Bu konuda baþka ne gibi iþler yapýlabilinir düþünülmeli. Hukuk medya brokratik siyasal kurumlarýn ilgisi çekilmeli ve bu konuda yatýrýmcýlarý argümanlarýný destekleyecek bir çok net veriler ve gerekçeler var
Yer Ýmleri