Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 111/965 ÝlkÝlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 881 - 888 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1. Küçük yatýrýmcýnýn birlik olmasý rahatsýzlýk vermeye devam ediyor anlaþýlan

SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

2.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Birinci, üslupta ilgili olaðanüstü hiç bir durum yoktu. Ýkincisi, tamamen gruptan çýkarýlma söz konusu, Üçüncüsü gerceðe uymayan durumlarý ifade etmeni hiç anlamlandýramadým. Dördüncüsü, whatsapp grubana tekrar alýnma gibi bir niyetle yazmadým. Beþincisi, umarým kutsal üsluplu grubunuz amacýnýza katký sunar

Ayrýca þirketþn kredi saðlana kabiliyeti konusunda açýklamalarýnýza gerek yoktu, Tekrar grubunuza ters gelen üslupla þirket refinansman saðlayabilirmiydi saðlayanaznýydý mi diye bir sorulana amaçlýnda deðildim.

Bu gecen üç yýldan fazla sürede, þþrket için refinansman ne kadar ve hangi durumda gercekçi veya gercekçi deðildi veya hotelleri icraya düþürmeden öz kaynaklardan ne kadar nasýl kaynak saðlanabilinirdi veya saðlanamazdý yeterince farkýndayýz sanýrým.
    Bak hocam yapma yazdiklarin duruyor... Daha geldiginin 2 nci 3 ncu gunu biz sbk ve mega varlikla ilgili calismalar yaparken butun grubu bunlari ky yer mi zannediyorsunuz sbk sirkete cokecekmis kimi kandiriyorsunuza benzer bir cumle ile basladiniz sonrasindan sbk bodrum oteli 40 kusur milyona aldi sonra biz spk ile yaptigimiz gorusmeler, ihtarlar ve dilekceler neticesinde 90 kusure sirket anlasti ve hic bir ihaleye girmeyecek dedi degil mi?? Termal otel ihalesine de lara otelin ihalesine de girecekti bizim her ihalede en az bir kisi temsilcimiz vardi. Ihaleleri izleyip bize aktaran...spk ya mega ile sbk ile iliskili sirkettir bu ihale muvazaalidir diye yuzlerce yazi yazdik sonuc... Spk ihale muvazaali oldugundan dava acti bak o davada bu ay...

Sonra bir bilancoya baktik mega varlik sardesin alacagini da almis ist bir gm de icraya cikarmis... Okumadin mi?? Hocam... Ama biz bunlar icin kostururken, yazilar hazirlarken biz size gore sacmaliyorduk...

Termale, laraya icraya gittiklerinde biz yine takipteydik ve tum devlet kurumlarina otellerde turist varken malzemelere hatta termalin onunden aracina kadar haciz edildigini belirten sikayet dilekceleri de yazdik...

Siz neredeydiniz hocam???

Daha sonra gk davasi acin dediniz actik dedik fesihle gk iyi olur dediniz yaptik dedik... Ama soyle soyle yapin dediniz onlari da yaptik dedik...

Hep soylediniz ama ne gk da ne fesihte ne de su sayfada bir sikayetinizi gormedik... Ama biz yine de sizi iki kere gruba dahil ettik...

Ben sadece size 2 saat kibarca cevap verdim. Hatta arkadaslar cok sabirlisin diye de soylemislerdi hatirlarsaniz...

Daha sonra nedense gruptan kendiniz ayrildiniz hic bir sey soylemeden... Bakin yazismalar duruyor hocam muhakkak sizde de vardir...

Sonra bir araci vasitasiyla bir daha girdiniz. Yine yazmaya baslamistiniz ki arkadaslardan biri neden gittin neden geldin diye cok dogal bir soru sordu sonra bir baktik yine ayrilmissiniz bunlarinda yazismalari mevcuttur whats upp inizda... Yapmayin hocam bizim kapimiz herkese acik ve siz iki kere girdiniz ve kendiniz ayrildiniz bir bakin...

Bakin 200 kiside sahit yok kayitlari sildiyseniz tlf nunuza ben gondereyim.

Onun icin ithamlariniza lutfen dikkat edin biz gayet seffaf hakkimiz icin calisan tum ky yede kapimiz acik olan hukuki mucadele yuruten bir olusumuz...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : frecell1998; 05-06-2017 saat: 22:22.
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

3.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Sn Frecell
    Whatsapp grubunda "bu gecen üç yýlda istenseydi, bir çok þirketin yaptýðý gibi, þirket gayrimenkulleri üzerine yeniden ipotek tesis etme ile kolaylýkla refinansman saðlayabilinit veya varlýk satýþýyla kaynak saðlayarak flnans borçlarý taþýnabilir miktara getirip, þirket hotelleri hiç icralýk duruma düþürülmezdi. Sadece Bursa termal, Antalya lara ve Bodrum hotelleri baþka bankalara finans kuruluþlarýna biraz iskontolu ipoteklenerek bile yüksek refinansman saðlanýr ve diðer alacaklýlarýn parasý ödenirdi, böylece icradan hoteller çok kelepire kaptýrýlmazdý. Bu teknik olarak uygulanabilir durumdur ve bunu yapan çok þirketler oluyor herzaman"

görüþüne karþý bir kaç kiþinin çýkýp olayý

"biz bankacýyýz biz bu konuyu en iyi biz biliriz, böyle bir þirkete kimse refinansman saðlanaz, yeniden ipoteklene hikaye, kimse böyle bir þirkete refinansman vernezdi, vermezde (yaný bankacýyýz biz biliriz olayýyla gruba bir þeyi daha kolay empoze etme taktiði)

tekerlemeleriyle yönetimin yapacaðý bir þey yoktu karþý demeye getirmelerine karþý.

"bu yeniden ipoteklemelerin þirket hisselerine yapýlmasý veya þirketin gayrimenkullerine yapýlmasý farklý þeyler, iki durumun teminat deðeri çýk farklý. gayrimenkuller üzerine iskontolu þekilde yapýldýðý sürece finansörler asla finans saðlamakta sakýnca görmezler. bunun teknik olarak mümkün olduðu kolay olduðu" açýklamaya çalýþýp ama bugüne kadar güdülen niyetin farklý olduðu yorununu yapanýn gruptan çýkarýlmasýný neye yorumluyorsunuz?

Bu yansýmalardan grupta yatýrýmcý yandaþý görünen bazýlarý sadece operasyoncular lehine algý ve eylem yönlendirmesi yapýyorlar sonucu çýkaranlarda var
    Sn frecell diye baslayan bir yazinin her cumlesine cevap vermem kadar da dogal birsey olamaz herhalde hocam...

Lutfen yazmak icin yazmayin... Neler yaptiklarimizi biliyorsunuz... Nasil ugradtigimizi, davamizi bu sekilde yazilariniz hic bir ky'ye fayda saglamayacak... Bizi bu hale getirenlerin ekmegine yag surecektir.

Olusumda olursunuz olmazsiniz bu sizin kendi dusunceniz... Onemli olan hepimizin magduriyeti icin birlikte calisabilmektir...

Bakin olusumda olmayip disaridan destek veren bilgi paylasan bir suru ky arkadasimiz var...

4.  Alýntý Originally Posted by frecell1998 Yazýyý Oku
    Sn frecell diye baslayan bir yazinin her cumlesine cevap vermem kadar da dogal birsey olamaz herhalde hocam...

Lutfen yazmak icin yazmayin... Neler yaptiklarimizi biliyorsunuz... Nasil ugradtigimizi, davamizi bu sekilde yazilariniz hic bir ky'ye fayda saglamayacak... Bizi bu hale getirenlerin ekmegine yag surecektir.

Olusumda olursunuz olmazsiniz bu sizin kendi dusunceniz... Onemli olan hepimizin magduriyeti icin birlikte calisabilmektir...

Bakin olusumda olmayip disaridan destek veren bilgi paylasan bir suru ky arkadasimiz var...

Bana atfettiðimiz çok þey yanlýþ. Ama bu uzatmalarla yazmanýn anlamý ve kazanýný yok.

5. Hocam bakin atildiginiza dair... Bir resim paylasin ozur dileyecegim...

Ancak siz kendiniz ayrildiysaniz ve ben bunu ispat edebilirim siz bizden ozur dileyin...

Yani bir iddiada bulundunuz... Ki burada da karsilikli medenice yazistik gruptan ayrilali kac ay olmus simdi boyle bir sey yazip... Uzatmayalim olmaz hocam...

Ya ben ya siz... Biz sizi atmadik siz kendiniz ayrildiniz diyoruz... Dogruysa siz yanlissa ben ozur dileyecegim...

Bakin kac ay olmus size hitaben bir arkadasimiz bir sey yazmadi... Hocam nereden cikariyorsunuz bunlari...

Kendiniz caliyor kendiniz oynuyorsunuz... Su forumlarda bile birsey yazilmadi... Anlamadim ki ne yapmaya calisiyorsunuz... Lutfen ilgi cekmek istiyorsaniz bu yol iyi bir yol degil...

Bakin her turlu elestiriye acigiz... Ancak yalan, iftira ve carpitmalara degil...

Son düzenleme : frecell1998; 05-06-2017 saat: 22:47.

6. þunu diyorsunuz yani... adamý asarak idam ettirip, mezara koyup ben bunun idam þeklini beðenmedim mezardan çýkartýn GÝYOTÝN le idam ettirelim demiþ gibi yazmýþsýnýz...

Bak müdahil olanlar DANIÞTAY ýn verdiði KARAR METNÝNÝ tümünü buraya yapýþtýrsalardý daha kesin konuþurduk... Bence bu konu kesin iþlenmiþtir diðer sayfalarda... TAM metin ortada yok... her zamanki gibi Milletin ÇAÐRI ümidini yitirmemesi için sonuç kýsmý yayýnlanmýþ...

Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Þirketin ayrýlma hakký sunmasý ile hakim ortaðýn çaðrýda bulunmasý çok farklý olay. Birinin uygulanmasý diðer yükümlülüðü ortadan kaldýrmaz.

A1- yüksek oranda varlýk alým satýmlarý gibi yapýlan bazý nitelikli iþlemler sonucunda þirket yatýrýmcýlarýna ayrýlma sunar ve ortaklýktan ayrýlmak isteyenlerin hissesini þirket alýr. maliyeti þirkete aittir.

A2- Ayrýlma Hakký kullanýmýnda hisse flyatý belirleme kriterleri çaðrýda belirlenen kriterlere göre farklýdýr. Yaný ortaya çýkan hisse flyatý çok farklý olur.

A3-hisse alýmlarýna kýsýtlý fon ayrýlarak hisse geri alýmýna sýnýr konabiliniyor Zaten kervn da çok kýsýtlý fon ayrýlmýþtý, isteyen herkesin ayrýlma hakkýný kullanmasý söz konusu deðildi.

B1-Þirketin hissesi devirleri veya yeni hisse ihracýyla ortaklýk yapýsýnda yeni bir hakim ortak oluþtuðunda, çaðrýyý yeni hakim ortak yapar ve hisse geri alýmýnda maliyeti yeni hakim ortaða aittir.

B2-Yeni hakim ortaðýn zorunlu hisse geri alýmýnda hisse fiyatý belirleme ölçütleri þþrketin belirlediði ayrýlma Hakký'nda hisse fiyatý belirlemede kriterlerinden farklýdýr.

B3- Hakim ortaðýn çaðrý yapmasýnda fon ve hlsse sayýsý sýnýrlanmasý olmaz. dolaþýmdakþ bütün hisseleri almakta yükþülülük vardýr.

7.  Alýntý Originally Posted by frecell1998 Yazýyý Oku
    Hocam bakin atildiginiza dair... Bir resim paylasin ozur dileyecegim...

Ancak siz kendiniz ayrildiysaniz ve ben bunu ispat edebilirim siz bizden ozur dileyin...

Yani bir iddiada bulundunuz... Ki burada da karsilikli medenice yazistik gruptan ayrilali kac ay olmus simdi boyle bir sey yazip... Uzatmayalim olmaz hocam...

Ya ben ya siz... Biz sizi atmadik siz kendiniz ayrildiniz diyoruz... Dogruysa siz yanlissa ben ozur dileyecegim...

Bakin kac ay olmus size hitaben bir arkadasimiz bir sey yazmadi... Hocam nereden cikariyorsunuz bunlari...

Kendiniz caliyor kendiniz oynuyorsunuz... Su forumlarda bile birsey yazilmadi... Anlamadim ki ne yapmaya calisiyorsunuz... Lutfen ilgi cekmek istiyorsaniz bu yol iyi bir yol degil...

Bakin her turlu elestiriye acigiz... Ancak yalan, iftira ve carpitmalara degil...

Çok eskiden geliþi güzel sohbetlerden dolayý sürekli mesaj bildirimi bombardýmanýndan dolayý çýkma söz konusuydu. Yeni yönetim falan muhabbetleri döndüðü döneminde Ýlhan bey kaydetmiþti. Dediðim þekilde sadece reflinansmanlar konusunda sohbetler oldu ve bazýlarýnýn hoþuna gitmeyecek þeyler yazdým sanýrým ve gruptan çýkarýldým. Çýkarýlma bildirimi geldi hatta çýkaranýn adýnýda yazdý sistem. Onuda yazmaya gerek duymuyorum.

Ayrýca sizinden veya baþkasýnýn özür falan gerektirecek bir durumda görmüyorum. yazdýklarýnýz doðru deðil. Sadece gruptaki bazý kiþiler Hakký'nda bazý soru iþaretleri oluþturan durumlardý bunu ifade etmek istedim. Bu eksendeyse daha fazla birsey yazmaya da gerek yok.

8. Çaðrýyý DANIÞTAY iptal etmiþ gözüküyor... Kararýndan da döneceði izlenimi hiç vermemiþler...

Çýksýn grupçularýn AVUKATI açýklama yapsýn... o daha iyi bilir bu iþleri...

Ne olsun BURSA grubu olarak REEKLAM için hem SÝTELERÝNÝ hemde kendilerini afiþe etmeye uðraþýyolar... Yapsýnlar ama altýndan bi hinlik çýkarsa vebalide büyük olur...

Bu saatten sonra ÜSTTEN satýp ALTTAn alma ümidi olanlar için herþey mübahtýr... Onlar için HEDEF DEÐER vardý zaten ....

Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Bu konuda sana katýlýyorum. Çoðunluk hisse dolaylý olarak kendi kontrollerinde olma olasýlýðý çok mümkün. Bundan dolayý herzaman þirketin doðru yönetilmediðini dair bütün verileri sunarak devletten þirket yönetimine müdahele etmesini ve ortaklýk lehine iþleyen bir yönetim belirlenmesi için giriþimlerin öncelikli olmasýndan yana fikir belirttim her zaman. Hatta whatsapp grubu içinde gercekte yatýrýmcý yandaþý olmayan kiþilerinde olduðu hissini uyandýracak yansýmalarda gözlemledim.

Ama "karar bozma" konusuna gelince imtiyazlý patronlara zaman kazandýrma müsamahasý gibi deðerlendiriyorum. Bu kadar þans tanýdýk uç yýldan fazladýr sirkeleyemediniz, alýn size biraz daha zaman sirkeleyip ne þiþ yansýn ne kebap yansýn bu iþi haledin artýk olayý þeklinde deðerlendiriyorum.

Çünkü bu koþullarda bir þirket birleþimi adil bir çaðrý olmada borsada var olmadý borsalarý aþýrý niteliksizleþtirir ve her patronun bu tür iþlemlerle halka açýk þirketi istediði gibi kendi lehine yatýrýmcý aleyhine aþýrý þekilde alt üst edebilir. Bu Kervn daki durumun (bütün koþullarý daha önce yazmýþtým) emsal olmadý borsayý bir çýkmaza sokar, Onun için eninde sonunda bu çaðrýnýn gerçekleþmedi gerek diye düþünüyorum.

Ama sen diyorsun ki bu adamlar iþini bilir çaðrýdan muaf olacaklar veya çaðrýyý asla yapmayacaklar. Ülkemiz geldiði koþullarý içinde buda bir olasýlýk elbette.

Sayfa 111/965 ÝlkÝlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •