Neyse birara okuruz ve sunduðun ýþýkla aydýnlanýrýz artýk.
Birde mobil yazdýðým için bazý kelimelerde hece veya harfi sistem otomotik deðiþitiriyor, bazý ifadeler anlaþýlmaz olabilþyor.
Herneyse "Gülhane parkýndayýz herseyin farkýndayýz" sende kendince bir algýyý empoze etmeyi görev bilmiþsin sanki.
Dediðim gibi.
Artýk bir çok yatýrýmcý için bu hlsseye yatýrdýðý kadarýný zamandan ve nakitten daha fazla veya daha az kaybetmesinin hiç bir önemi yok!
Bu çirkef oyunculardan kurulu bu filmin sonunu görene kadar sabredecek görünüyorlar
Onuun için sende kendini fazla yorma bizleri sürekli aydýnlatmak içinzaten Kervn hissesi develinde yok, deðermi bu kadar kafa yorup kervn için bu kadar araþtýrma ve takip yapmana. Deðer mi bizim gibi kaybetmeye þartlanmýþ bilinçsiz saplantýlý yatýrýmcýlarý aydýnlatmak için bu kadar çýrpýnmama
![]()
þu bizimkisini beklerken... bizdeki fýrýldaklýðýn 10 1 ni bile yaþamamýþ sizleri okumak zevk verici...
GAZCILARINIZA bayýlýyorum... onlara takýlmak, onlarýn aksini yazan herkesi patron adamlýðý yaftasýný yapýþtýrmasý ve bunlara inanan yatýrýmcý tayfasý...
insan DELÝKANLI gibi çýkar der ki þu þu þu kiþiler sizler DOÐRU yazmýþsýnýz ben yanýlmýþým!!!
ÝDDÝA ya girseymiþsiniz DONUMU dahi alýrmýþsýnýzama nerde o DELÝKANLI...
iyi geceler.... oruç tutmaz sahur bilmezlere de iyi geceler![]()
batan adam a selam yazmaz olduk...
YEÞÝL VADÝ kimin olduðu belli oldu![]()
![]()
DANIÞTAY sen var sen...
![]()
![]()
YEÞÝL VADÝ yi niye verdin ellere
![]()
Bundan sonra daha fazla kaybetmek çok kiþinin umrunda deðil, bu yeþil vadi filmini sonunu beklenecek![]()
Bu hissede daha fazla kaybetmenin pek bir önemi yok artýk!!
Kaz*****nda pek bir önemi yok artýk!
Hukuðun son sahnesini görmek için herkes hlssede sadece. Belki bazýlarý daha sonralarýna kadar!!
Hocam bugun cebinize kendiniz mi ayrilmissiniz yoksa biz mi atmisiz resmini gonderecegim... Yapmayin Allah askina...
Doktor bu yazdiklarina cvp vermistim... Zamanima degmez biraz daha yaz toplu cevap vereyim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri