Benim yazdýklarýmý yýllardýr anlamadýn... Þimdi mi anlýyacan!!! Kapasite meselesi!!!
Benim yazdýklarýmý yýllardýr anlamadýn... Þimdi mi anlýyacan!!! Kapasite meselesi!!!
Yaaaa Doktor Allah'ini seviyorsan. Sen ilk mahkemenin direnme diye bir seyini duymadin mi???
Temyizi biz kazandigimiz icin ilk mahkeme direnebilir... Direnirse kurula gider...
Direnmezse spk direnir yine kurula gider...
Yok bunlarin hic biri direnmezse mudahiller direnir yine kurula gider ve karar degisebilir...
Ya bir oku ya kac kere forumlarda yazildi. Hadi bilmiyorsan takip et...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Hala benim MEMSA da ne davasý açtýðýmý bilmezsin ama þurada millete yanlýþ bilgi verirsin!!!
Memsa KAP sayfalarýný iki týkla , sonra gel ÖZÜR DÝLE!!!
Doktorum dogru soyluyorsun bi kadar adam ne burada ne memsa topiginde seni anlamiyoruz. Bir tek sen dogruyu biliyorsun bu kadar adam yanlis...
Ya yine guldurdun beni
Sn Frecell
Bir konuyu netleþtirmek gerek
Elinde yönetimde bir iki akrabasý bulunan halka açýk bir þirketin %10 veya 20 hissesini bulundura bir kiþi herhangi bir þekilde sonradan halka açýk þirketin çoðunluk hisseleri ele geçirdiðinde çaðrýda sorumlu oluyor mu olmuyor mu?
yönetim koþullarý ne olursa olsun tahsisli sermaye artýþýyla halka açýk þirkette hissede çoðunluðu ele geçiren çaðrýdan sorumlu mudur?
(Zaten daha önce birlikte hareket edenlerle ZT sadece %20 hisse gücüyle var, kardeþini eþini bu oy gücüyle yönetimde tutmuþ olabilir ama diðer %80 in istediði zaman yönetimi gücü vardý. Yaný yönetim hakimiyeti ZT de deðildi . Ama tahsisli sermaye artýrýmýyla direk-dolaylý %90 lýk ortaklýkla tek hakim ortak oldu. Ve yönetimi istediði gibi belirleme gücüne ulaþmýþ ve daha önceki %80 lýk oy gücünü elinde bulunduran yatýrýmcýlarýnda yönetimi belirleme gücü ortadan kalkmýþtýr. Bu kervanýn durumyla ilgili düzenleme ne diyor?
Grupta bu konuda net bilgisi olan arkadaþlar var mý? Yoksa bu noktalarý SPK dan sorgulayýp netleþtirmek gerek?
Burada algýlarýmýzla oynamaya çalýþanlara selam. Ben de onlarýn algýlarýyla oynadým. Yönlendirmelerinden baya yararlandým. Ne mi yaptým? Yaptýrmak istediklerinin tersini.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar azinlik olarak gk karari aldirmistik. Sirket buna itiraz etmis gk yapmak istememisti. Mahkeme bunlarin itirazin red etmistir. Gk surecimiz devam etmektedir. Eger ki ky olarak gk hepimiz gider ve kendi lehimize olacak olan maddeleri kendi lehimize oylarsak emin olun basarabiliriz...
2015-2016 yillarina ait yk uyeleri basta ss ve digerlerini ibra etmeyelim. Denetci isteyerek gecmis donemlerde yapilan butun islemleri inceletelim...
Eger birlik beraberlik icinde olursak yk nda cogunlugu bile ele gecirebiliriz. Cok calisiyoruz hisse sayimiz her gecen gun artiyor...
Spk ya dilekce gondermeye devam ediyoruz...
4 yilin hesabini hukuki olarak soralim...
Gk da su ana kadar sirket tarafindan olumlu hic bir adim atilmamis. Alinan gk kararina bile itiraz edilmistir. Mahkeme lehimize karar vermistir. Su ana kadar Gk masraflarini bile karsilamaya yanasmamislardir. Bu mahkeme surecinden sonra yine olumlu yaklasmazlarsa...
Biz grup olarak kendi aramizda para toplayip bu gk yi toplayacagiz. Bu is artik onur meselesine donusmustur....
Yer Ýmleri