Kervanýn derdi millete ne biçim girdi.alan kendine satan kendine
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kervanýn derdi millete ne biçim girdi.alan kendine satan kendine
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Screenshot_20170621-192742.jpg son 3 ayda alan satanlar, feyk deðilse garanti nin bir amacý olmalý
Volbor son yorumunda kot dýþý diyerek bana bi korku saldý. heralde garantinin amacý da volborun bahsettiði kot dýþý olsa gerek . garanti de volbor gibi bu kot dýþý tehlikesini görmüþ alýma baþlamýþ. Ben böyle anlladým. Benim aklým bu kadar basýyo. Ýþte volbor da bana agýl vermek için var. O olmasa biz neyleriz. Volbora biraz sert yazdým ama olsun o bunlara alýþýk yine de varýný yoðunu ortaya dökecek ve benim gibi akýl ihtiyacýna sahip olanlara durumu izah edebilmek için orasýný bursaýný yýrtacak yoksa volborun dediði gibi kot dýþýna çýktýðýnda birbirimize gireriz o nedenle kot dýþýa çýkmadan volboru dinleyip zatmsakkkkmý ha volbor ne dio bi daha yazsýn. agýl ustasý heryerini yýrta yýrta baýrsýn. . YTD
Son düzenleme : hasson34; 21-06-2017 saat: 20:16. Sebep: düzeltme
gk gk deniyo ne zaman bilgisi olan yok mu yasal bi süresi yok mu bunun bide 39 kapatan bi kaðýdýmiz var yönü ne olur cuma günü otel satýþý var etkisi ne olur
Kot dýþý muhabbeti baþlamýþ birde... iyi polis kötü polis te iyi taktik))
Bizde çekirdek çitletip izliyoruz tiyatroyu çok heyecanlý))
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
30 un alti her turlu yuklenilir,.cagri olsun olmasin zaten 1i gececek seve seve..ytd
...Adapazarlý
kandil günü ne güzel moral oldu kot dýþý 30 altý yok mu baþka olumsuz birþey bunlar etkilemedi beni bünye alýþtý sanýrým
garantideki adamýn maliyeti 42 kuruþa yakýn 30 altýna düþerse o düþünsün 3 milyon lotdan fazla toplamýþ 😂😂
Yer Ýmleri