Originally Posted by
drtusss
OLAÐAN GK maddeleri böyle olur...
Karar Tarihi 25.06.2015
Genel Kurul Türü Olaðan
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2013
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2014
Tarihi ve Saati 31.07.2015 09:00
Adresi Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi, Sena Ýþhaný, No:49 Beylikdüzü - ÝSTANBUL
Gündem 1. Açýlýþ, Baþkanlýk Divaný'nýn seçimi,
2. Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2013 yýlý Faaliyet Raporlarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
3. 2013 yýlý hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetim Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi,
4. 2013 yýllý hesap dönemine ait Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
5. Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2013 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
6. 2013 yýllý hesap dönemine ait faaliyet sonucu hakkýnda karar alýnmasý,
7. Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2014 yýlý Faaliyet Raporlarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
8. 2014 yýllý hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetim Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi,
9. 2014 yýllý hesap dönemine ait Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
10. Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2014 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
11. 2014 yýllý hesap dönemine ait faaliyet sonucu hakkýnda karar alýnmasý,
12. Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
13. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan 2015 yýlý için Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu seçiminin onaylanmasý,
14. Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin tespit edilmesi,
15. Þirketin 2013 ve 2014 yýllarý içinde yaptýðý baðýþlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
16 ve 17. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince; Þirketin ve baðlý ortaklýklarýnýn 2013 ve 2014 yýllarýnda üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
18 ve 19. Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý iþlemlerin ifasý için gerekli iznin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2013 ve 2014 yýllarý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
20 ve 21. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri ve Kurumsal Yönetim Tebliði gereðince 2013 ve 2014 yýllarýnda iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
22. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince revize edilen Kâr Daðýtým Politikasý'nýn pay sahiplerinin onayýna sunulmasý,
23. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince revize edilen Baðýþ ve Yardým Politikasý'nýn pay sahiplerinin onayýna sunulmasý,
24. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince revize edilen Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ýdari Sorumluluðu Bulunan Yöneticilerin Ücret Politikasý'nýn pay sahiplerinin bilgisine sunulmasý,
25. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince revize edilen Bilgilendirme Politikasý'nýn pay sahiplerinin bilgisine sunulmasý,
26. 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncý maddesi kapsamýnda ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 2014/11 sayýlý Bülten'inde yayýmlanmýþ bulunan 10.04.2014 tarih ve 11/352 Sayýlý Kararý'da dikkate alýnarak yapýlan deðerlendirme neticesinde 31.12.2013 ve 31.12.2014 tarihli yýllýk bilançolardan sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamýnýn yarýsýnýn karþýlýksýz kaldýðýnýn anlaþýlmasý üzerine Yönetim Kurulu'nun 07 Mayýs 2015 tarihli kararý ile belirlediði iyileþtirici önlemlerin Genel Kurula sunulmasý,
27. Þirket Yönetim Kurulu'nun 25 Haziran 2015 tarihli kararý ile Þirketin maliki olduðu ve tapuda adýna tescilli Kervansaray Bodrum Oteli - Tatil Köyü'nün Genel Kurul tarihi olan 31 Temmuz 2015 tarihine kadar geçen sürede, söz konusu yönetim kurulu kararý gereðince gayrimenkul satýþ vaadi sözleþmesi veya gayrimenkul satýþ vaadi sözleþmesi ile birlikte vefa (geri alým) sözleþmesi imzalanmýþ olmasý halinde, bu sözleþme veya sözleþmelere göre satýþýnýn ve diðer iþlemlerin icrasýnýn Genel Kurul'un onayýna sunulmasý ve Yönetim Kurulu'na bu konuda yetki verilmesi,
28. Dilekler ve kapanýþ.
Yer Ýmleri