vah ki vah... MAHKEME seçmiþmiþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþ
2016 da paþa paþa SEÇTÝRMEYÝn bu millete...
vah ki vah... MAHKEME seçmiþmiþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþþ
2016 da paþa paþa SEÇTÝRMEYÝn bu millete...
KÝMLERE HÝZMET ettiriliyorsunuz....
bak bu KAP haberi... senin gibileri uþak olarak kullandýrýrlar...
Þimdi çýkarsýn MAHKEME bu GK maddesini ÝPTAL etti bile dersin... þirket bu MAHKEME kararýný TÝCARET SÝCÝLÝNE bilerek mi unuttuda GEÇERSÝZ saydýçýkýp bunu bile yazabilirsin... herþey beklenir senin gibilerden
Nerede senin öve öve bitiremediðin MAHKEME kararý...![]()
![]()
![]()
Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu
Ünvaný : Ata Uluslararasý Baðýmsýz Denetim ve SMMM A.Þ
Adresi : 19 Mayýs Caddesi No:4 Nova Baran Plaza K:21 Þiþli-Ýstanbul
Telefon : 0212 286 47 27
Faks : 0212 286 10 51
Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan, Sermaye Piyasasý Baðýmsýz Dýþ Denetleme hakkýnda
yönetmeliðin 14. maddesi gereði ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanunu’nun 398. Maddesi kapsamýnda
gerçekleþtirilecek baðýmsýz denetim hizmetleri ile ilgili, Türk Ticaret Kanunu'nun 399/6. Maddesi
kapsamýnda Þirketimizin 2015 yýlý Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu olarak Ata Uluslararasý Baðýmsýz
Denetim ve SMMM A.Þ.'nin seçilmesine ve yapýlacak olan ilk genel kurul toplantýsýnda genel kurulun
onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/463232
bak bu 2015 6 aylýk faaliyet raporu 7 nci sayfada yazýyor anlatamadým ki
http://www.ticaretkanunu.net/ttk-madde-399/
(6) Faaliyet döneminin dördüncü ayýna kadar denetçi seçilememiþse, denetçi, yönetim kurulunun, her yönetim kurulu üyesinin veya herhangi bir pay sahibinin istemi üzerine, dördüncü fýkrada gösterilen mahkemece atanýr. Ayný hüküm, seçilen denetçinin görevi red veya sözleþmeyi feshetmesi, görevlendirme kararýnýn iptal olunmasý, butlaný veya denetçinin kanuni sebeplerle veya diðer herhangi bir nedenle görevini yerine getirememesi veya görevini yapmaktan engellenmesi hâllerinde de uygulanýr. Mahkemenin kararý kesindir. (Ek iki cümle: 5/6/2017-KHK-691/8 md.) Kayyýmlýk görevi Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu tarafýndan yürütülen þirketlerde faaliyet döneminin dördüncü ayýna kadar denetçi seçilememiþ olmasý halinde denetçi, þirket yönetim kurulunun teklifi üzerine Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonunun iliþkili olduðu Bakan tarafýndan atanýr. Bakan bu yetkisini Fon Kuruluna devredebilir.
Nasýl geçmiþte GK da milleti nasýl DOLDURUÞA getirmiþtiniz...
kesin o GK bile katýlmamýþsýndýr...
KATILSAN neye EVET neye HAYIR oyu verdiðini ADIN gibi bilirdin..
Sen katýldýn mý genel kurula... sen önce vekalet vermesini öðren... Kendi genel kuruluna git bir oy kullan
yok uçaðý kaçýrdým, yok vekaleti yanlýþ yazdým (tabi biz de yedik)
sonra gel bize anlat bak ne söylediysen çarpýttýðýn ortaya çýktý...
sen git patrona hizmet etmeye devam et... sanane bizim denetçiden sen git önce kendine bir denetçi bul...
Bir de çarpýtýyorsun yok denetçiniz olumlu vermiþ bilmem ne gördün mü olumlu mu vermiþ görüþ vermekten mi kaçýnmýþ...
Þirket evraklarý bile tam vermiyor adama bilmem kaç tane tapuyu görmedim diyor adam... Olumlu görüþ verir mi??
Bir sürü borcun alacaðýn mutabakatý, sözleþmesi yok diyor adam olumlu verir mi??
Çarpýtýyorsun... Ben denetçimizden memnunum... Onun raporu sayesinde bir sürü þikayet yazdýk, mahkeme kazandýk, mahkemeler devam ediyor. Ama finansal raporlarý ibra etmeyeceðimiz için onu da ibra etmemiþ olacaðýz olay bu...
OTAMATÝKMEN ÝBRA etme diye biþey yok be cancaðýzým...
bak YK bile ibrasý ile ilgili özel madde var...
2015 yýlýný peþin peþin 2013/2014 yýlý GK da OTAMATÝKMEN milleti gaza getirerek OYLATMIÞSINIz...
ÝBRA etmiyeceksen AZLIK HAKLARINI kullanarak madde ekleteceksin... GK seçmiþsiniz peþinen...
Öyle demekle olmaz... be cancaðýzým...
Ne yazýlandan anlýyorsun ne bir þeyden sýkýþtýn mý baþka konuya atla, senaryo yaz, yok siz evet dersiniz, yok þunu þöyle yaparsýnýz hem sana ne istediðim þekilde oy kullanýrým. Bütün ky de istediði þekilde oy kullanacak...
Sen önce genel kuruluna katýlýp oy kullanmasýný öðren...
Bütün iddialarýný her zamanki gibi çürütüyorum þurada mahkeme vermemiþ bak siz seçmiþsiniz özür dile diyeceðine
Gördüðün gibi son 4 yýl ki bütün denetçi seçimini mahkeme kararý ile yaptýrmýþ
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/383329
bak burada da 399/6 yazýyor kap haberi istiyordun yaaaa... diðerlerinde de faaliyet raporunda yazmýþlar... bak burada da bu yazýyor...
Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan, Sermaye Piyasasý Baðýmsýz Dýþ Denetleme hakkýnda yönetmeliðin 14. maddesi gereði ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun 398. Maddesi kapsamýnda gerçekleþtirilecek baðýmsýz denetim hizmetleri ile ilgili, Türk Ticaret Kanunu'nun 399/6. Maddesinin kapsamýnda Þirketimizin 2014 yýlý Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu olarak Ata Uluslararasý Baðýmsýz Denetim ve SMMM A.Þ. atanmýþtýr.
tanýdýk geldi mi????
ya bir git iþine senin psikolojin bozuk doktor. Biliyorum sen denetçi olayýna kendinizden dolayý takýldýn adam gibi sor cevap verelim. Yoksa artýk seni kaale almayacaðým... Kendin çalýp kendin oynayacaksýn...
Önce iddialarýn, yalanlarýn, çarpýtmalarýn için özür dile... Hepsini çürütüyoruz, sonra yok çaðrý fiyatý yok sen o oyu verirsin bilmem ne çocukça þeyler...
önce tartýþmayý öðren, her þeyi bilemezsin ben de bilmiyorum... Ama bilmediðim konuyu buraya gelip çarpýtmýyorum. Unutma her zaman haklý çýkamazsýn...
Onun için doktorum varsa bir doktor arkadaþýn git benim psikolojim bozuk de tedavi gör bu da sana benim son tavsiyem...
Hadi kendine iyi bak... Bugünlük aldýðýn dersler yeter...
Yer Ýmleri