Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 195/965 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 1,553 - 1,560 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by osmanbey Yazýyý Oku
    1prometheus kardeþim ne kadar uzun yazmýþsýn ve sürekli bir mesaj verme peþindesin. Artýk býraksýn bu iþleri kiþi yada gruplar yeter da bundan sonra þirketin iyi olmasý için mücadele verilsin bizine selimden babasýndan ablasýndan biz artýk þirketin iyi olmasýna bakmalýyýz kim þirketi iyi yerlere getirecekse destek vermeliyiz brüt takas ve gözaltýn dan çýkmasý lazým çaðrý olayý bittiyse þirketin önüne bakmasý lazým sen ve senin gibilerin yazýlarý ua ego yada birþeylere hizmet ediyor bana göre
    Þirket iyi gitmesi için uðraþmalý? Ýstenseydi bu geçen üç yoldaþa þirket çok iyi gidebilirdi bunun için hiç blr engel yoktu. SPK kararlarý engel olmuþ diye bazý þeyleri empoze ediyorlar sürekli, o da piyasaya karþý yönetilen oyunun psikolojik yönü

Birde þunu unutmamalý borsada bir çok þirkette (her þirkette deðil) durum þöyle iþler;. Piyasaya yukarýdan gömülmüþ hisselerin tekrar en ucuza en düþük ortalama maliyetlerle toplanmasý için þirket flnsbsal ve özsermaye olarak negatif duruma getirilir. Ve hisseler toplanmýþsa ve piyasaya yüksekten tekrar gömülmesi için þirket mali ve özsermaye bakýmýndan tekrar pozitifleþtirilir. . .

2. ben þefaat
    beni whats up grubundan bilenler bilir..öncelikle þunu söylim nail beyin önderliðinde çaðrýyý olayý büyük ihtimal bitse de, bu oluþum hiç bir þey yapmasa da þirketin mal varlýklarýnýn satýþýný engellemiþtir.. belkide baran yoluyla oteller bir bir elden çýkacak, tahta kapanacaktý. davayý kaybetmiþ olabiliriz ama unutmayýn burda kazanan ASLINDA BÝZÝZ... ben þimdi çaðrý bitti diye ilhana naile veya ismaile istediðim lafý cakacak deðilim... ama yani çok sýk arýyorum bazý konularda farklý düþünüyorum diye veya uslubum aðýr diye grup haricinde ismail beye attýðým mesajlar elbette AÐIRDI..benim hatam var mý var..Ama yani ismail e kýrgýným bu kadarda baðnazlýk olmaz yahu.. iyi sen sinirlenince biþey yok biz sinirlenince .... þutla... bu hissede emeði olmasa ben ne yapacaðýmý bilirim ama yapmýyorum...neden? ben nankör deðilim... þu sýralar adamýn astýðý astýk kestiði kestik.. ha beni þutlmakta haklýmý haksýz mý? haklýlýk payý var.. ama yani ben bir baþkasý deðilim? þu an ismailin kontrolden biraz çýktýðýný fazlasýyla duygularýnýn esiri olduðunu düþünüyorum..aydýnlýk günler göreceðimizi söyleyerek yazýma noktayý koyuyorum..

3.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Böyle bir hissede ve mevcut koþullar içinde piyasanýn hiç bir belirleyiciði olmaz. Bu güne kadar tahta nasýl tek elden yönetildiyse bundan sonrada öyle yönetilir. Çaðrý gibi zorlayýcý ve zaman daraltýcý koþullar olmadýkça çok uzun zamanada yayýlsa hisseyi yatýrýp yanýcýlar vasýtasýyla en ucuzlardan toplamaya çalýþacaklardýr. Çöl miktarda hisse toplamadan dediði gibi 1 lerin üzerine çýkarýp daha yüksek maliyetlere katlanýrlarlar mý sence?

Sonuçta hisseyi yukarý çýkarmak ve yukarýlarda tutmak için yukarý kademelerde gelecek bütün satýþlarý karþýlamak denek burnunda daha yüksek var. Böyle bþr hissede piyasada hisseleri el deðiþtirerek yükün birbkýsmýn piyasaya taþýtmalarýds pek mümkün görünmüyor.

Þimdi çok sayýda teknikti türemiþ ve sürekli nasýl uçacak kaçacak masalý anlatýyor. Sanki piyasada oluþan arz talebin belirleyiciliði varmýþtý teknik iþleyecek. Sadece tahtacý toplama stratejilerine göre istediði grafiði çizdirir hisseye.

Ama þirket yönetimi niyeti farklýlaþtýrýrsa doðru fiyatlardan varlýk satýþlarý yaparak þirketi özsermaye ile finansal yapý olarak çok pozitif duruma getirirlerse durum farklýlýþýr elbette. En kötü mali yapýlarak hisseleri ucuza toplama fýrsatýný varken böyle bir þey yaparlar mý sence?
    Yine ayni seyi yapiyorsunuz bakin. Hisseyi toplama derdinde olduklarini nereden cikariyorsunuz ki dusuk maliyet cabasinda olsunlar. Hissenin yukselmesi neden islerine gelmesin. Ah ah hep paranoya bizdeki yatirimcilar

4. Bir de tahta tek elden yonetildi yazmissiniz nerden biliyorsunuz yahu paronoya fikirler yillandikca gercek gibi gelirmis insana tamam belki dediginiz gibidir bilemem ama boyle tahminlerinizi temele alarak sanki gercekmis gibi uzerine yeni fikirler insa etmeniz hem sizi hem bizleri yaniltir.

5.  Alýntý Originally Posted by kervanzede Yazýyý Oku
    Bir de tahta tek elden yonetildi yazmissiniz nerden biliyorsunuz yahu paronoya fikirler yillandikca gercek gibi gelirmis insana tamam belki dediginiz gibidir bilemem ama boyle tahminlerinizi temele alarak sanki gercekmis gibi uzerine yeni fikirler insa etmeniz hem sizi hem bizleri yaniltir.

Geçin bu muhabbetleri! Gülhane parkýndayýz herþeyin farkýndayýz

Herseyi gerçekler üzerinden yazýyoruz, üç yýldan fazladýr olup bitenlerin ne olduðunu neden olduðunu nasýl olduðunuzda çok iyi farkýndayýz. Senin hayalperest kurgularýna göre düþünüyorsun sadece

Ama patronlarýn hikontrolleri dýþýndaki hlsselerin maliyetini yukarý fiyatlardan da yüklenecek nakiti güçlü piyasa oyuncularý ile anlaþmýþsa yükselteceðiz diyorlarsa elbette hisseyi çok yukarý taþýyabilir.

Önce piyasaya çok pozltlf algýlanacak ciddi bir iki attaksiyon gercekleþtirirler ve bu olumlu algýnýn desteðiyle oyuncular hisse fiyatý ý alýp yukarý taþýr. Artýk çaðrýnýn veya þirket ile þirket yönetimine karþý baþka argunsnýn olmayacaðý yerlere taþýrlar. Ve sonra þirkette yeni ciddi pozitif iþler yaparak hisselerin eþ deðiþtirmesini saðlayabilirler. Herþey yönetimin anacý ve niyetiyle ilgilidir.

Yani senin demeye çalýþtýðýn ve beklerini olarak koyduðun durumda bir olasýlýk elbette. Ama bu koþullardaki bir hissenin flyatýný piyasada çok yukarý taþýr masalýna inanmamýz zor

6.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Geçin bu muhabbetleri! Gülhane parkýndayýz herþeyin farkýndayýz

Herseyi gerçekler üzerinden yazýyoruz, üç yýldan fazladýr olup bitenlerin ne olduðunu neden olduðunu nasýl olduðunuzda çok iyi farkýndayýz. Senin hayalperest kurgularýna göre düþünüyorsun sadece

Ama patronlarýn hikontrolleri dýþýndaki hlsselerin maliyetini yukarý fiyatlardan da yüklenecek nakiti güçlü piyasa oyuncularý ile anlaþmýþsa yükselteceðiz diyorlarsa elbette hisseyi çok yukarý taþýyabilir.

Önce piyasaya çok pozltlf algýlanacak ciddi bir iki attaksiyon gercekleþtirirler ve bu olumlu algýnýn desteðiyle oyuncular hisse fiyatý ý alýp yukarý taþýr. Artýk çaðrýnýn veya þirket ile þirket yönetimine karþý baþka argunsnýn olmayacaðý yerlere taþýrlar. Ve sonra þirkette yeni ciddi pozitif iþler yaparak hisselerin eþ deðiþtirmesini saðlayabilirler. Herþey yönetimin anacý ve niyetiyle ilgilidir.

Yani senin demeye çalýþtýðýn ve beklerini olarak koyduðun durumda bir olasýlýk elbette. Ama bu koþullardaki bir hissenin flyatýný piyasada çok yukarý taþýr masalýna inanmamýz zor
    Sirket goz alti pazarindan ciksin bak ozaman nasil piyasa olusuyor. Ýnternet acilacak arz talep artacak....... Karizma duzelecek kredibilite artacak borclar yapilandirilacak saydikca istahlaniyorum Ýnan burda uzun uzun masal anlatan sensin

7.  Alýntý Originally Posted by kervanzede Yazýyý Oku
    Sirket goz alti pazarindan ciksin bak ozaman nasil piyasa olusuyor. Ýnternet acilacak arz talep artacak....... Karizma duzelecek kredibilite artacak borclar yapilandirilacak saydikca istahlaniyorum Ýnan burda uzun uzun masal anlatan sensin
    Vay sen neler neler biliyormuþsun böyle demekþ çaðrý olayýnvar su diye þirket karizmasýný kredibiliteyi borçlandýrmayý yapýlandýrýlmadý gerçekleþtirilemedi, ama þimdi çaðrýdan muaf olunca bunlara yapmak için hiç bir engel kalmadý

Çaðrý koþullu olduðu için, geçen üç dört yýlda þirkete bu yapýlandýrmalar yapýlazdý ve bununla birlikte hisse fiyatý çaðrý fiyatýnýn çok üstüne taþýnýp, çaðrýyý formalite icabý ilan edip gündemden daha kolay çýkaramazlardý ama artýk çaðrý yükümlülüðü ortadan kalktýðý için herseyin önü açýlmýþ oldu ve þimdi hisseyi yukarý tsþýyabillrler, öyle mi? Gerçekten bize deðerli bilgiler be öngörüler sünüyorsu.

Yani çaðrý koþulu ortadan tamamen kalkarsa yatýrýmcýnýn elindekini en ucuza dökmeye çalýþmayacaklar herseye en doðru yön verip hissesinde çok primlenme koþullarýný oluþturup herkes çýk kazansýn diyecekler. Bu bilgiler ve öngörüler için tekrar teþekkürler.

Bizde saf saf eðer yatýrýmcý haklarý içim sigorta olan yeni hakim ortaðýn çaðrý yükümlülüðü veya þirket fesih olayý kalkarsa, adamlar ipleri ellerine geçirip yatýrýmcýnýn elindekini en ucuza almak için her türkü oyunu sahneleyenþlme olasýlýðýn çok daha yüksek olabileceðini sanýyorduk

8. Þirketimiz uzun süredir içinde bulunduðu sýkýntýlý ortamdan çýkýþ amacýyla yönetim sistemimizde ve anlayýþýnda köklü deðiþiklikler öngörülmektedir. Bu yeni yönetim vizyonunun ilk adýmý olarak þirketimiz borçlarýnýn en önemli kýsmýnýn alacaklýsý konumunda bulunan Mega Varlýk Yönetimi A.Þ. ile uzun süren müzakereler neticesinde bir uzlaþma saðlanmýþtýr. Mega Varlýk Yönetimi A.Þ.nin toplam alacaðý olan 92.011.601,80 TL'nin tasfiyesi ve ibrasý mukabilinde daha önce icra yoluyla ayný þirkete 47.150.975,77 TL bedel ile satýlan Bodrum Otelinin cebri icra ile satýþýna iliþkin açýlan ihalenin feshi davasýndan feragat edilmiþtir. Taraflar arasýnda varýlan mutabakat ile Bodrum otelinin günümüze kadar olan tahsis bedelleri ve alt yapý katýlým bedellerinin ödenmesi mükellefiyeti de alacaklý Mega Varlýk Yönetimi A.Þ.'ye yüklenmiþtir. Ayrýca 90 günlük süre zarfýnda mutabýk kalýnan bedelin ödenmesi ile otelin mülkiyetinin tekrar þirkete devir ve temliki hususu da anlaþmaya dahil edilmiþtir. Uzlaþma ile þirketin borç yükünün azaltýlmasý, iþleyen faiz yükünden kurtulmasý ve þirketin önünü rahat görmesinin saðlanmasý amaçlanmýþtýr. Bunlar birlikte bir baþka önemli konu olan Mega Varlýk Yönetimi A.Þ.'nin þirketimizin mevcut alacaklýlarýndan hiç birine þirketimizden olan alacaklarýnýn temlik alýnmasý hususunda teklif dahi vermeme hususu da cezai þarta baðlý olarak eklenmiþtir. Bu anlaþma ile þirketimizin mevcut sorunlarýnýn en büyüklerinden biri tasfiye edilmiþ, þirket borcunun tamamý itfa edilmiþ ve alacaklý ile bütün ihtilaflar bertaraf edilmiþtir. Alacaklýnýn tatbik ettiði bütün hacizlerin fekki, muhafaza altýna alýnan mallarýn iadesi, 3. Þahýslardaki hak ve alacaklar üzerindeki hacizlerin kaldýrýlmasý ve keyfiyetin ilgililere bildirilmesi, acente sözleþmelerine müdahalelerin kaldýrýlmasý saðlanmýþ, alacaklý ile her türlü münasebet sonlandýrýlmýþ, doðmuþ veya doðacak herhangi bir alacak kaleminin kalmadýðýna iliþkin karþýlýklý olarak ibralaþýlmýþtýr. Böylelikle þirket ve þirketin yatýrýmcýlarýnýn menfaatleri en üst düzeyde korunarak neticeye erdirilmiþ, þirketin iktisadi geliþimi ve devamlýlýðýnýn önündeki en büyük engellerden biri ortadan kaldýrýlmýþtýr. Ayrýca þirketimizin diðer borçlarýnýn tasfiyesine iliþkin müzakereler devam etmekte olup en kýsa sürede bu hususa iliþkin açýklamalarýmýz devam edecektir. Bu hususa iliþkin geliþmeler gerçekleþtikçe yatýrýmcýlarýmýza duyurulacaktýr.

90 günlük süre haftaya doluyor? acaba bodrum oteli ni geri alacaklar mý? 90 milyon TL para bulmalarý lazým, peki haftaya oteli geri alýrlarsa, bu parayý kimden? nasýl buldular?

AREAL BANKLA OLAN MUZAKERELER NE DURUMDA?

HÝSSE BRÜT TAKASTAN NE ZAMAN ÇIKARACAKLAR?

GENEL KURUL NE ZAMAN ÝLAN EDÝLECEK?

AÐUSTOS AYINDA YAYINLANACAK 6 AYLIK BÝLANÇODA KAR AÇIKLANIR MI?

AÐUSTOS AYINDAN SONRA GÖZALTI PAZARINDAN ÇIKMA ÝÇÝN BAÞVURU YAPILIR MI?

Bu kaðýdýn beklentisi çok..... sorun ne zaman olacaðý....

Sayfa 195/965 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •