TEKNÝK BÝLGÝ...
Sizin bu GK zaten BUTLAN sayýlýr...
UYUTMASINLAR sizleriii
2016 yýlý BAÐIMSIZ DENETÇÝ seçimi hiçbir GK oylatýlmadý... 2016 yýlý FÝNANSAL TABLOLARINIZI oylatýrken þirketten talep etmeyi unutmayýnýz BAÐIMSIZ DENETÇÝ ÞÝRKETÝNÝN genel kurulda oylanmýþ olan BELGESÝNÝ... HOCANIZIN bu iþleri kafasý çalýþmaz..
TEKNÝK BÝLGÝ...
Ayýn 15 de ÞÝRKETÝN HÝSSE sayýsýnýn 1/4 GK günü salonda olamayacaðý için GK 1 ay sonraya ertelenir...
HOCALARINIZIN kafasý çalýþmaz bu teknik bilgilere...
aylardýr yýrtýndýlar GK yapacaðýz dediler GK kaçgün kaldý kýçlarýný bile kaldýrmýyolar... 1 kelime bile GK katýlýn mesajý bile yazmýyolar...
ÝNÞALLAH GÝZLÝ neferlerinin oyuncaðý olduklarýný anlarlar...
Hiçbir patron elini ilk GK belli etmez... O yüzden sizdeki 30-40 milyon hisse var ama...
Ben daha duymadým ayýn 15. de GK dayýz diyen birini...
Zannediyolar ki... GK toplama için verdikleri VEKALETNAMEYLE avukatlarý GK onlarý temsil edecek![]()
![]()
Milleti ne güzel uyutuyolar... 300 kiþi KAP da yayýnlanan VEKALETNAMEYÝ birilerine yolladý mý???
Az kaldý PAZARTESÝ koþturun![]()
![]()
![]()
ORGANÝZE olmamanýz için uyutmuþ olabilirler mi????
Þimdi hocanýz beni PATRON ADAMI ilan etmek için ha bire kendince karalýyordur...
Yazdýklarýmýn 1 CÜMLESÝNi anlayabileceðini hiç zannetmem... Kapasite yok ki..
Bakýnýz bu dediðiniz olursa ve Evet hocalarý liderliðinde bunu görememiþler ise iþte o vakit sizi tbrk. edeceðim. Ancak þimdi erken. Þimdi sizin 2 iddianýz var. 1. si blokeler kalkmamýþ. 2. blokeler kalkmadýðý için 1/4 hisse sayýsý saðlanamayýp GK nýn bir ay sonraya ertelenmesi. Yani bunlar önemli mesele. Bir avukat bu dediklerinizin hesabýný yapabilmeli. Bekleyelim ve görelim. Doðrusu özellikle blokelerin kalkmadýðý konusunda yanýlýrsanýz sizi zaten pek gale almýyordum bundan sonra da asla almam. Ama haklý çýkarsanýz doðrusu hakkýnýzda biraz düþünüp sonra karar vereceðim. Benim temennim Avukat eþliðindeki oluþumun hamleleri hesaplayýp yapmýþ olmalarý yönündedir. Bekleyip göreceðiz. YTD
Son düzenleme : hasson34; 08-09-2017 saat: 21:43. Sebep: ilave
Yer Ýmleri