Ahhh doktor ahhh
Hep bir iftira bir yalan bir carpitma
Yuzunde kizarmiyor hadi bizden utan miyorsun Allahtan da mi korkmuyorsun bak sayin hasson34 ne diyor
Yazik yazik sana ....
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahhh doktor ahhh
Hep bir iftira bir yalan bir carpitma
Yuzunde kizarmiyor hadi bizden utan miyorsun Allahtan da mi korkmuyorsun bak sayin hasson34 ne diyor
Yazik yazik sana ....
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Bakalým DRtusss konuyu saptýracak mý yoksa davetime icabet gösterecek mi?
Bekleyeceðiz. Bu davetim sonsuza kadar geçerlidir. Ýlla bugün için deðil . yüreðin yettiðinde burada olacaðým
Gostermez hocam kivirir o
Cocuk muyuz der
Tecrubeyle sabittir...
Ya da baska konuya gecer gormemezlikten gelir
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
4,5 yýldýr geçen süre istersen 2 yýl daha beklerim ve toplam 2013 Nisanýndan 2019 yýla kadar olan süreçte 1 lot dahi satmýþ olursam sen kazanacaksýn DRtusss. istersen beni biraz daha bu dip seviyelerde beklettir hani ky yi zamanla sýkýntýya sokup sattýrma gayretleri iþe yararmþýtaaaaaaa . Baþkasýný bilmem ama ben üstüne lot eklemeye meyilli olup 1 lot dahi zatmayan bir tipimdir. Çünkü dedim ya az deðil 1,5 milyon borcum var o nedenle nakitim oldukça eklemeye meyilliyimdir. Ýnternet yasaðý olan bir hiisede de alsatçýlýk yapana güler geçerim![]()
Her neyse ben kendisine meydan okudum ve okuyan herkes þahittir. Kendisine bunun dýþýnda da artýk cevap yazmam. Dilediðini yazsýn. Ancak Sayýn Frecell siz de þahidimsiniz öyle atýp tutmaya devam ederse benim kendisine davetimi hatýrlatmanýzdan rahatsýz olmayacaðým aksine memnun kalacaðým. Çünkü 1,5 milyon TL ye gerçekten ihtiyacým var. DRtusss belki de bir kýsmet olarak bana düþen biridir. Hani parasý çoksa ona 1,5 milyon koymaz.
Bu arada tamam rakamý yeniden belirleyebiliriz Drtussss. Ne olsa kârdýr)
Yer Ýmleri