gülünç olma yuzde 72 zeynepte olan hissede bedelli kararý alýnmaz bunlarýn uçan kuþa borcu var bedelliye parayý nerden bulacak keþke böyle bir karar alsa inan bütün diðer hisselerimi satar kervan alýrým .
iþte senin borsa ve bilanço bedelli bilgin bukadar.bilmediðin konularda ahkam kesme keþke bedelli kararý alsa
ben bunlarý yazdýmya bidaha bunu gündeme getiremezsin
Hocam onun amaci dilekceyi gormek degil... Onun amaci grubu yipratmak...
Ne kadar belge koyduk her soyledigini curuttuk, yok bu belge yanlis yok bu boyle kendisi ugrassin hocam bak bakirkoy 1 nci asliyede dava acmis bizim davada oralarda gitsin alsin...
Siz dilekceyi buraya yapistirdigimda onun susacagini mi zannediyorsunuz...
Onun icin yalanci birini bu kadar carpitan birini ve bu kadar kiviran birini ikna etmek gibi bir derdim yok.
O arkadasin kuyruk acisi var hala onu cikaramiyor. Her seyi bildigini zanneden bu arkadas bu yuzden yazmaya devam ediyor...
Dava numarasina kadar paylastim gitsin baksin hocam. Isi gucu carpitma... Sikistin mi insanlara lakap takan. Kucuk goren birine yardim etmeyecegim.
Cunku kendisi daha vekalet yazmayi bilmez, o kadar ikaz etmemize eagmen bak tahtaniz kapanir dememize ragmen dinlemedi
Onun amaci dedigim gibi insanlari itibarsizlastirmak... Ve birilerine hizmet etmek...
Ona belese bilgi de belge de yok...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Nerde bu volbor gelsin bakalim yazzsin birseylerr. ne istiyormus ne tavsiye ediyormuþ sayin turtusss dinleyelim tavsiyelrini volborunnn yazacaklarini gercekten cok merak ediyorummm bekliyorum sayin volbor
Sizin volbor dediðiniz gerçek volbor mu sanki... onun yerine geçmeye çalýþan gerçek bir karakter olmak yerine baþkalarýna özenen kaale alýnmak için yýrtýnan toplum tarafýndan ezildiði aciz görüldüðü belli bir þahsiyet... bunu eski volbor yazýlarýný dikkatle okuyanlar hemen farkedebilir... bu zati þahane eski þifre mi unuttum deyip onun rolüne bürünmeye çalýþan ezik bir karakter... eski volbor da gerçek volbor da bir fikir vardý bir amaç vardý bi þeyler anlatmaya çalýþýrdý... bu volbor da toplumun karakterinde yaptýðý tahribatýn aleni izleri var... belli ki çok ezilmiþ çok dýþlanmýþ o yüzden gelip insanlarla dalga geçmeyi meziyet sanýyor... ezik iþte kaale almanýza bile þaþýrýyorum
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yok yok ben taniyorum volboru volvor eski volborr bekliyorum tavsiyerini merakla
Kedinin cigere baktýðý gibi , geriden nasýlsa bakýyor, satýlmýþ ko
Yer Ýmleri