-
he canım anlasıldı
) boş veya dolu ben görüşümü yazıyorum bir sıkıntı mı var cinali 300 milyon para azmı aynı holdingin yönetim kurulu başkan yardımcısı gibi konuşmussun masumiyet karinesidedi ya yatırımcının bir sorusuna
)y.t.d yab başkan yardımcısı siz suc duyurusu yapında gitsinler mahkemede masum olduklarını ispatlasınlar
).y.t.d
-

Originally Posted by
ixsir4
he canım anlasıldı

) boş veya dolu ben görüşümü yazıyorum bir sıkıntı mı var cinali 300 milyon para azmı aynı holdingin yönetim kurulu başkan yardımcısı gibi konuşmussun masumiyet karinesidedi ya yatırımcının bir sorusuna

)y.t.d yab başkan yardımcısı siz suc duyurusu yapında gitsinler mahkemede masum olduklarını ispatlasınlar

).y.t.d
Millete akıl verip emri vaki yapacağına, sen kendin neden yapmıyorsun?
-

Originally Posted by
ixsir4
he canım anlasıldı

).y.t.d
300 milyonun az olduğunu söyleyenmi oldu.o kadar biliyorsan millete laf söyleyip akıl vereceğine neden suç dyurusunu kendinde yapabilirsin buna neden cevap vermiyorsun.fikrini tabiki söyleyeceksin.ama fikrine uygun icraat yapacaksın
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri