herkese merhaba,
þirket yönetimi nedense arsa konusunda dut yemiþ bülbüle döndü.
Arsayla alakalý son haber OSB dýþýna çýkmasýnýn kesinleþmesi sonrasý þöyleydi :
Yönetim Kurulumuz OSB sýnýrlarý dýþarýsýna çýkarýlan parsellerle ilgili olarak;
Yönetim Kurulumuz tarafýndan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðýnýn kararý gereði kesinleþen ve Niðde OSB sýnýrlarý dýþarýsýna çýkarýlan 458 ada ve 2, 3, 4, 5, 6, 7 numaralarý parsellerle ilgili; Niðde OSB'nin 20.03.2017 tarih ve 0794 sayýlý yazýsý ile þirketimize teblið ettiði yazýnýn gereði olarak, 458 ada ve 2, 3, 4, 5, 6, 7 numaralý (445.991,45 m2 toplam büyüklüðündeki) parsellerle ilgili bundan sonra yapýlmasý gereken tescil iþlemleri ve bundan sonraki deðerlendirme süreci ile ilgili ön çalýþmalarýn baþlatýlmasý konusunda oy birliði ile karar verilmiþtir.
Bu haber 21 Mart tarihli..
Þimdi sormak lazým, taaa o zamandan bu zamana kadar ne iþler çeviriyorsunuz, kamuya açýklama yapmadan el altýndan ne gibi deðerlemeler yaptýrdýnýz, ne gibi projeler hazýrlattýnýz, neden bunlar hissedarlarla paylaþýlmýyor, bu yaptýðýnýz doðrudan sermaye piyasasý hükümlerine aykýrý deðilmi, suç teþkil etmiyor mu?
Yönetimi bir an önce hissedarlarý konuyla ilgili en ince ayrýntýsýna kadar aydýnlatmaya davet ediyorum...
Milleti yeterince ahmak ve aptal yerine koyduðunuz yeter..
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri