Elinizdeki hisseyi kaptýrmadý.y.t.d
Elinizdeki hisseyi kaptýrmadý.y.t.d
Ne 41 miþ ya.sat sat bitiremedi
Biter biter güngelir 81 e 91e gider.az sabýr az sabýr yüzdük yüzdük kuyruðuna geldiky.t.d
Çok güzel haberleri var.az sabret çok güzel olacak.haber düþtüðünde ralli baþlamýþ olacak.
KAP: BRKO [ ] BÝRKO BÝRLEÞÝK KOYUNLULULAR MENSUCAT TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ. Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/655901 Sermaye Artýrýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Yönetim Kurulumuz 26 Ocak 2018 tarihli toplantýsýnda, þirketimiz çýkarýlmýþ sermayesinin, tamamý nakden olmak üzere 77.288.314,13.- TL'den; 120 milyon TL'ye artýrýlmasýna ve sermaye artýrýmýnýn aþaðýdaki þartlarda yürütülmesine oy birliði ile karar vermiþtir.
1-Nakden artýrýlacak 42.711.685,87.- TL sermaye için;
-Ortaklarýmýzýn % 55,2628 oranýnda rüçhan hakký bulunmaktadýr, rüçhan hakký kullanýmýndan sonra kalan kýsým Borsa Ýstanbul Birincil Piyasada halka arz edilecektir.
-YMM Raporu ile tespit edilmek suretiyle, nakdi borcumuz bulunan ortaklarýmýzýn rüçhan haklarýnýn, bedelleri borcumuzdan mahsup suretiyle kullandýrýlacaktýr.
2-Þirketimiz hisseleri son 30 günden fazla bir süredir Borsa Ýstanbul'da nominal deðerin altýnda iþlem gördüðünden
-Rüçhan hakký kullaným fiyatýný; mevzuat çerçevesinde karar tarihimizden önceki otuz gün içinde borsada oluþan aðýrlýklý ortalama fiyatlarýn aritmetik ortalamasý olacaktýr.
-Rüçhan hakký kullaným süresi 15 gündür.
-Rüçhan hakký kullanýmýndan kalan paylar, 2 gün süre ile borsa birincil piyasada, rüçhan hakký kullaným fiyatýndan aþaðý olmamak üzere satýlacaktýr.
-Rüçhan hakký kullanýmýndan ve halka arzdan sonra kalan paylar, yönetim kurulu üyeleri
Sn. Zekeriya GÜNEYKAYA, Sn. Kemal SELVÝ, Sn. Yakup AYDOÐAN, Sn. Vedat KARCI tarafýndan rüçhan hakký kullaným fiyatýndan aþaðý olmamak üzere, alým taahhüdü verilerek eþit þekilde alýnacaktýr.
3-Mevzuat çerçevesinde gerekli diðer iþlemlerin yürütülmesi konusunda yönetim kurulu yetkilidir.
Yer Ýmleri