teþekkürler
teþekkürler
Hocam þunu 27 ye parça parça arttýra arttýra koyma. Ne satacaksan tek seferde koy. Ýþkence gibi. bu ne ya
oç hadi endeks düþünce basýyorsun. Çýkýnca niye tepki vermiyorsun hiç bir zaman
26 ya satýþ yýðmak nedir karaktersiz
Ral yatýrým holdingin 25.03.2019 da 09.20 de gelen haberini okuyun sevgili yatýrýmcýlar. Haber der ki þirket paylarýnýn yakýn izleme pazarýndan ana Pazar’a geçmesi için þirket tarafýndan yapýlan baþvuru borsa Ýstanbul tarafýndan kabul edilmiþ. Biz defalarca þirkete yazýlý ve sözlü olarak dedik ki baþvuru yapýn biz görüþtük SPK borsa Ýstanbul’la þirketin baþvuru yapmasý lazým dediler dedik adamlar ISRARLA baþvuru yapmýyorlar. Þirketi *** eden ***ler neden baþvuru yapmýyor bunu siz de telefonda deðil gidin bizim gibi þirkete deyin ne yapýyorsunuz hemþerin deyin. Epeydir biþey demiyordum ralyh haberinden sonra yine sinirlendim. Eyyyyyy bu þirketi *** eden ***ler þirketin bu hale gelmesinde emeði geçen vasýfsýz ********ler. NÝYE BÝST e yakýn izleme pazarýndan çýkma baþvurusu yapmýyorsunuz . Gözünüzü götünüzü toprak doyursun burdan kazanacaklarýnýz en sevdiklerinizin hastane parasýna gitsin.Son sözüm bu bir daha yazý da yazmam yorum da yapmam.Diyecek kelime kalmadý sizin gibilere...
Bu arada burayý takip eden babasý belli olmayanlar þirketi batýrsanýz þirketin ederi 1 tl civarý. Batýrýn batýrýn siz de rahat edin biz de 33,50 kuruþa aldýðýmýz hisseleri oralardan satalým.
hocam ralyh de 21.000 sermerya 3tr yýllýk kar var borç stogunuda azaltmýþ ...yani bþirketi için biþiyler yapmiþ yapmaya çaliþmýþ ..bunlar gibi göt ve sermaye büyütmemiþ ... bunlar 2 kere sermeya artýrdý 120 milyona çýkarttý sermeyayi onuda tam anlamýyla beceremediler zarar yýllýk malum borçlarýnada herangi biþekilde baþarý saglamadýlar oda duruyo öle ...beceri yok yani ..ez cümle ..bunlar araziye onay çýksa onuda yapacak kapasite yok onuda buraya ekleyim..ytd
Arkadaþlar aynen sizlere katýlýyorum.Hatta söylenecek daha çok kötü kelimeleri hakediyorlar.Yazýktýr günahtýr.Firma sahipleri bizleri düþürdüðünüz bu durumun hesabýný yaradan yedi sülalenizden sorsun. Ayrýca inþaatýn onayýný vermeyen belediye meclis üyeleride bu dileklere ortak olmuþtur. Bakalým Niðdeli halk bunlarý nasýl ödüllendirecek.Doðru analizi yapabilecek beyin lazým.Pazara az kaldý bekleyip göreceðiz.
Yer Ýmleri