Sayýn Oblakbulut,
Þirket de yönetimde olan ve büyük hissedar olan ortaklarýn niyetlerini çözebilmiþ deðilim. Bu hissede 2016 yýlýndan beri varým ve epey de emek harcadým. Söz sahibi ortaklarýn niyetleri iyi mi kötü mü çözebilmiþ deðilim.
Yapmýþ olduðum görüþmelerde ve bakanlýkta edindiðim bilgi ile imarda sorun yok gözüküyor. Ýmarýn bakanlýktan onayý yakýn diye tahmin ediyorum. Aský süreci ar bir ay sonra itiraz gelirse tekrar deðerlendirilecektir ancak planda imara aykýrý bir durum olacaðýný da sanmýyorum. Bununla birlikte her an her þey de olabilir. Bir bakarsýnýz plan iade edilir. Burasý Türkiye. Ýl özel idareye dilekçe yazdým sordum firmaya sekiz ay plan hazýrlattýktan sonra niye iade ettiniz? Manipülasyon yapmýþ oldunuz? Cevap geldi kem küm.
Arsa dediðiniz gibi tarla olarak satýlacak ise dediðiniz yapýlýr mahkeme süreci olur, bilemiyoruz bu hali ile mi satýlacak yoksa imarlý mý satýlacak. Yönetici ortaklarýn iyi yada kötü niyetli olduðu o zaman belli olacak.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saðda solda edinilmiþ bilgiler olup resmî bir tarafý bulunmamaktadýr.
Selamlar.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri