Görürüz kýsmetse kýsa zamanda mefta olacaðýný düþünmüyorum. Orda söylediklerine göre Ýnternet üzerinden katýlýmda yoktu 😀
GM 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn ramle53, siz genel kurula katýlýp canlý olarak þahit oldunuz ortama. M.Ö'i ve yönetimi gördünüz. Oradaki havadan bir yorum çýkarmýþýnýzdýr kendinize. Gerçi M.Ö ile ilgili zorluk deðil anlaþacak gibi bir yorum yaptýnýz. Sizden ricam genel olarak düþüncelerinizi aktarýrsanýz sevinirim..
28.02.2018 19:49 | Son Güncelleme:28.02.2018-20:09
ÝHA
Ýflas erteleme bitti! Konkordato kurumunu devreye girecek ve...
Ýflas ertelemeyi kaldýrarak, alacaklýlar ile borçlunun müzakere etmesi ve anlaþmalarýnýn mahkemece tasdiki temeline dayanan konkordato kurumunu iþlevsel hale getiren tasarý, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaþtý
benim þahsi düþüncemdir; M.Ö her maddeye muhalefet etti ve direk yönetim açýsýndan beceriksizsiniz kayyum atansýn tarzý bolca sert sözler söyledi, lafýný direk söyleyen biri, Cenk'in yardýma ihtiyacý var bunu gördük(hem maddi hemde yönetim açýsýndan). Cenk samimi cevaplar verince M.Ö yardýmcý olacak gibi bir izlenim edindik ordaki arkadaþlarla.
bu dönemde M.Ö hem hisse artýrabilir hemde farklý þekillerde yardýmcý olabilir diye ümit ediyorum..
Teþekkürler, CENK'in samimi cevaplar vermesi iyi niyetli bir olduðunu gösterir mi? CENK yardýma ihtiyaç duyuyor ise neden herhangi bir giriþim de bulunmuyor ( ortaklýk veya baþak bir yol ) . M.Ö 'in yardýmý ne yönde olabilir? Yapacaðý yardým ESEM'i nasýl kurtarýr? bir çok cevap bekleyen soru. Ýnþallah hakkýmýz da hayýrlýsý olur..
Yer Ýmleri