Tsk ler alicimiz cok az
Tsk ler alicimiz cok az
bilançoda kar görünürse benim için sürpriz olur. yýllardýr zarar etmesine o kadar alýþtýk ki.
Kar gekecegini ben de dusunmuyorum buyuk ihtimalle kotu gekecek ve tekrr 61 e degdircekler ytd
ha hisseyi yükseltmek istiyorlarsa bilançoda karý gösterirler, ardýndan cankurtaranýn eseme olan borcunu ödedik derler, ardýndan ortaklýk görüþmelerine baþladýk derler. yani yükseltmek isterlerse seçenekleri çok. yeterki istesinler
Zarar gelir ama geçen dönemlere göre oldukça düþük gelecek.. Slazengerdan sonra satýþlar azalmasýna raðmen esem tek baþýna kar açýklayacaktýr, ama Elektropak devreye girince cüzi bir zarar gelecek..Ýflastan kurtulma borcunu Elektro ödedi diye tahmin ediyorum Ve 5 milyona yakýn stok vardý bunun satýþý sayesinde olmuþtur.. bu da bilançoyu olumlu etkileyecektir..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Eþleþme 65-64 gidip geliyor..düþük miktarlarla..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
denizbankta 1,8 milyonu stoklayan m.ö.'den umudum var biraz. o lotlarý yüksekten satmak için patronla anlaþýp birþeyler yapabilir. sonuçta o da 5 yýldýr bizim gibi bekliyyorl
Yer Ýmleri