AK Parti'de 4 ilde gece yarýsý deðiþiklik
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Ataþ AK Parti'nin Giresun, Niðde, Nevþehir ve Kýrýkkale il baþkanlarýnýn deðiþtiðini duyurdu.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...iklik-40597788
AK Parti'de 4 ilde gece yarýsý deðiþiklik
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Ataþ AK Parti'nin Giresun, Niðde, Nevþehir ve Kýrýkkale il baþkanlarýnýn deðiþtiðini duyurdu.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...iklik-40597788
Bu adamý her ne sebeple yaparsa yapsýn tasvip etmiyorum.masum insanlarý katletti.
Sahtekarlýk-her türlü hýrsýzlýk ve dolandýrýcýlýða da karþýyým.
Fakir olmak-ihtiyaç sahibi olmak hýrsýzlýk yapmak için gerekçe deðildir.
Fakirlik çok çalýþmanýn motivasyonudur.(biz böyle yetiþtirildik)
Bakýnýz çevrenize orta ölçekli zengin aile çocuklarý genelde baþarýsýzdýr.(holding vb.kurumsal tröst þirketler hariç)
Son düzenleme : iki gozum; 03-10-2017 saat: 03:44.
Ben de karþýyým.
Demek istediðim illa bir suç iþlenecek ise hýrsýzlýk yapsýnlar milleti ne korkutsunlar ne canýna zarar versinler.
Benim eve hýrsýz girmiþ, etiketi üstünde 3-4 takým elbise, gömlek ve yükte hafif pahada aðýr þeyi almýþ, tüplü Sony TV yi alamamýþ ben bile yerinden kaldýramýyordum. Casio Org almýþtým onu almýþ adaptörü hala duruyor.
Demek güzel tedbir alamadým dedim, Ýsrail yapýmý Multilock kilit aldým.
Güvenlik sektörü, sigorta sektörü v.s. onlar sayesinde var. Ayný antivirus programlarý gibi
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Güzelmiþ, eve yabancý misafir de gelemez. Bir þekilde onu da belirtmek lazým.
inþallah yeni kapýya ihtiyaç olursa dostlardan alýþ veriþ yaparým.
Bana evi satan anahtarý kaybetme diye tembih etmiþti. Temizlikçi için ayrý bir kilit var. O geleceði zaman sadece onu kilitliyordum.
Ana kilit ayrý.
Baku'de arkadaþýmýn evine temizlikçi gelmiþ arkadaþlarý ile parti yapmýþ hava atmýþ. Bir de bu tip þeyler var. Video kamera artýk þart.
Evet, multi sistem(14 lü)hizmetçi bareli ayrý olanlardan.
Üstat akýllý evlerin - akýllý kapýnýn A sý yokken 2003 yýlýnda bu kapýyý tasarlayýp fuarda teþhir etmiþtim.(tamamen benim fikrimdir)
Cep telefonu ile kapý açýlýmýný tasarladým.
Cep telefonu hala buluþlara açýk bi koridor.
Unutmayýnýz kilit dostadýr...!!
Son düzenleme : iki gozum; 03-10-2017 saat: 04:30.
MTV yi artýrýp akaryakýtta düþürseler daha iyi olurdu.
Benim kiþisel inancým ve düþüncem devlet insan için var olmalý. Görüntü ise insan devlet için var. Matriks filminden çok fark yok, orada elektrik enerjisi üretmek için insanlar küvezlerde yaþatýlýyordu günümüzde vergi vermek için yaþýyorlar.
evet,kýzýmda 6 sene önce mezun oldu A.Lisesinden.. Bu sene Dr. oldu..
Farklý ve disiplinli bir okul. Orayý tutturmasý için verdiðim drsane ve hoca parasýyla neler alýnýrdý acaba?
Neyse, sonuç önemli..
Þimdi ise bu ülkede yaþamak istemiyor..
Uzmanlýk sonrasý karar kendisinin..
Yunanistan Türk denizciliðinin itibarýný düþürmek için teknelerimize ceza üstüne ceza kesiyor.
Beyaz bayraklý gemilerimizi gri bayrak seviyesine düþüren Yunan makamlar 50 bin euroluk tekneye 25 bin euro ceza keserken gemi kaptanlarýný da sefere uygunsuzluk sebebiyle hapse atýyor.
Türkiye biraz daha ceza yerse üçüncü dünya ülkelerinin gemileriyle ayný sýnýfta olan siyah bayraða düþecek.
Dertleri ne acaba??
Yer Ýmleri