Avrupa acilis
Dolar/TL 3.7041
Euro/TL 4.3594
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Peþmerge güçlerinin, Musul'un Sincar ilçesi ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Duhok kentini birbirine baðlayan ana yolu kapattýðý bildirildi.
Irak ordusundan Tahsin en-Nedavi, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, "Peþmerge, Sincar'ý Duhok'a baðlayan ana yolu kapattý" dedi. Peþmerge güçlerinden Teðmen Yunus Goran da Sincar-Duhok ana yolunu, Irak ordu güçlerinin, Suriye sýnýrýndaki Fiþ Habur Sýnýr Kapýsý'ný kontrol altýna alma niyeti bulunduðu þeklinde kendilerine ulaþan istihbarat nedeniyle kapattýklarýný söyledi.
AMAÇ ÝLERLEMEYÝ DURDURMAK
Goran, Irak güçlerinin sýnýr kapýsýna doðru muhtemel bir ilerleyiþini durdurmak için söz konusu adýmý attýklarýný kaydetti. Irak ordusu, federal polis güçleri ve Haþdi Þabi, 16 Ekim'de Kerkük ve diðer tartýþmalý bölgelerin denetimini Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne baðlý Peþmerge'den geri almak için operasyon baþlatmýþ ve söz konusu bölgelerin büyük bir çoðunluðunda kontrolü saðlamýþtý. Irak güçleri bu kapsamda, Sincar ilçesini de geri almýþtý.
Kerkük vilayetinin tamamý, Musul, Salahaddin ve Diyala vilayetlerinin bazý bölgeleri "tartýþmalý bölgeler" arasýnda sayýlýyor.
Cakallar bulanik suyu kacirlarmi yarin asagi yukari deli ederler adami
Short girmiþtim hafta sonuna . Bu ara Pazartesi’ler çok bereketli oluyor 😉😉😉
Forumun mod abileri bugün burayý iyi takip ediyor...Ben hemen yatmalýyým..Zabah görüþürüz....Özellikle Jon dow abi çok sert týrsýyorum valla...Þaka þaka hoþgörünüze sýðýnarak zýrvaladým mod abilerim..iyi geceler...
![]()
Vura kaça short gidiyorum . Millet alýrken ben almam dayý 😉😉😉 Tahsilat zamaný longcular 😜😜😜
Yer Ýmleri