deðerleme yapabileceðim bir noktada deðil. denetim raporundaki cirolardan bir yere varmaya çalýþýyorum, o da çok mantýklý gelmiyor. kaç gündür tavan gittiðini unuttum. 2010 da almýþým. sonra da en düþükten çok cüzi bir miktar almýþým ve maliyetim düþmüþ. evet kârdayým ama dolar bazýnda vs 8 TL ler olmasý lazým baþa baþ için. e bir d efaizini eklerse, kârda olmak imkansýz. 10 yýldýr bekledim, biraz daha beklerim.
Þiþirdiler, alýcý buldular mý puufffff, ellerinde kaldýðý sürece üflemeye devam![]()
Eyvah eyvah. Ýþlem miktarý çok yükseldi. hiç hayra alamet deðil.
0,40 'dan 9 a çýkýpta kim almak ister anlayamýyorum.
Ben 13.55 seansýnda çýktým.24 yýllýk borsa hayatýmda bir ilki yaþadým. 1,12 den 2 ay önce almýþtým..az bir miktar.keþke daha çok alsaymýþým...8 kat artarak sattým...ha ondan öncede onun yüzlerce katýný batýrdým o da ayrý mesele ama...güzel bir hazdý...Allah sizlere bereket versin,bol kazançlar...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Böyle bir kaðýda ve enteresan hareketlere dur diyecek bir devlet kurumu yokmu? yýllar önce 9 liralardan 0,20 lere düþerkende kimse birþey demedi. þimdide kimse birþey demiyor.
cebimden düþürdüðümü demiyorum cebimden çaldýrdýðýmý düþündüðüm (ki resmen çaldýlar) paranýn bir kýsmý geri geldi ama gözümde yok. nasýl borsaya güvenilipde küçük yatýrýmcý yatýrým yapacak. EY YETKÝLÝLER!! Param sýfýrlansýn umrumda da deðil. zaten gözden çýkardým bu parayý. ben yandým baþkalarý yanmasýn.
Yer Ýmleri