Originally Posted by
666
Bosver Deniz'i sen arkadasim. Burda neyin ne oldugunu hicbir zaman anlayamazsin. Cunku burda bir piyasasini kurmuslar, gercekleri paylasma gibi bir niyetleri yok ortaklariyla.
Deniz'in kafasi calisir, mantikli seyler yazar. Ama onun SNR'i (Signal-To-Noise Ratio) cok yuksek oldugundan yazdiklarindan birsey cikarabilmek icin cok cok ugrasman gerekir.
Ben denedim bayagi ama maalesef sonuc sifir. Azerbeycan Turkcesi gibi... "Hah, cikarmak uzereyim, bu sefer anliyorum" dedigin anda, yine kaybediyorsun olayi yeni konusulan kelimelerle!
Bir de mahkemeleri cok sever. Hemen screenshot alir yazini, dava eder seni. Fisli sahtekar Mujdat'a "sahtekar" dedik diye, 6-ay KAP'a aciklama gonderip piyasayi manipule edip insanlarin satmasini onlemis borsadan anlamayana "mal" dedik diye bizi mahkemelerde surundurmekle tehdit eder. Hirsiza sahtekera dava yok ama. Ben 300 dolarlik yanlis trafik cezasini iptal ettirmek icin butun sabahimi harcamayayim diye mahkemeye gitmiyorum, cezayi oduyorum internetten. Alt tarafi Servis'ten bir tane kagit goturecegim o sure icerisinde araba garajdaydi diye. Ama bizimkiler issiz gucsuz mahkeme salonlarinda yatiyor kalkiyor. Sanki 500 yasina kadar yasiyoruz.
Otekini desen 50 kisilik grubundan bahseder. Bir tek oymus sirketi kurtaracak mahkemede diye yazar da yazar. Sonra da burda yazilanlara kizip "Gitmiyorum, ne haliniz varsa gorun" der. Hadi bize kizdin da grubundaki 50 kisiye ne oldu da onlari yakiyorsun? Yani zerre kadar tutarlilik yok hicbir iste. Yetmemis gibi bir de 3-5 bin lirasiyla kendini karun zanneder, bizim hic olmamis mallarimizi en fiyattan alir.
Yer İmleri